LAV FØRSTEGANGSYDELSE
Privatleasing fra 2.499 kr.*

Privatleasing af SEAT Toledo fås fra 2.499 kr. pr. måned og den nye SEAT Leon fås fra kun 2.599 kr. pr. måned*  - begge med en lav førstegangsydelse på kun 10.000 kr.

SEAT privatleasing er for dig som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en bil. Når du privatleaser en SEAT Leon, så er service- og reparationsomkostninger også omfattet af den månedlige ydelse.

Leon 5D

SEAT Leon 5-dørs er fyldt med frækt design og proppet med ny teknologi og udstyr, der kan hjælpe i alle tænkelige situationer – den venter kun på dig.

Leon ST

Den nye Leon ST har et karakteristisk udseende med designlinjer, der er finslebet til perfektion. Det lange karosseri vidner om den ekstra komfort og rummelighed inden for. 

Toledo

Udover at være en sikker, rummelig familiebil, tilbyder Toledo også en virkelig dynamisk køreoplevelse. Den kombinerer elegancen fra en sedan med alsidigheden fra en hatchback

Privatleasing via Nordania Finans. Løbetid 36 mdr. 15.000 km/år. Positiv kreditgodkendelse kræves. Kaskoforsikring og betaling via NETS forudsættes, betaling på anden vis koster 62,50 pr. betaling. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger).