Kør foråret sikkert i møde

Dialogmodtagelse

GRATIS FORÅRSTJEK AF DIN SEAT

Hos SEAT vil vi gerne give dig tryghed og et større indblik i sundhedstilstanden på din bil. Derfor har vi vores helt egen måde at tage imod dig og din bil, når du får et forårstjek af din SEAT. Vi kalder det også for Dialogmodtagelse.
 
Et forårstjek hos SEAT er en gratis gennemgang af bl.a. bremser, lygter og undervogn på din bil. Den foretages af en certificeret servicerådgiver/-tekniker som gennemgår bilen sammen med dig og det hele tager cirka 20 min.
 
Under forårstjekket bliver bilen gennemgået teknisk og mekanisk, så du med egne øjne kan se, hvordan den daglige kørsel påvirker bilen. Normalt ser du og mekanikeren bilen fra to forskellige verdener, men til forårstjekket kan I se den fra samme vinkel: På liften. Og der er naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål.
 
Gennemgangen hjælper til at afdække, hvad der bør repareres nu og her og vi kan gøre dig også opmærksom på forhold, du skal holde øje med fremadrettet. Dermed får du et godt indblik i din bils generelle sundhedstilstand og dens behov for eventuel vedligeholdelse.

FORÅRSTILBUD

SEAT letmetalfælge

Lige nu har din SEAT Servicepartner forårstilbud på et udvalg af originale SEAT fælge til Mii, Ibiza, Toledo, Leon og Ateca.

Kun SEAT originale letmetalfælge kan gøre sig fortjent til SEAT-logoet i navnet.

Unikke fælge som er designet kun til SEAT og med 6 års suppleringsgaranti.

HVORFOR OPDATERE DIN NAVIGATION?

KORTOPDATERING

Kortopdateringer giver dig bl.a. de nyeste rutemuligheder, så du kan undgå de værste forsinkelser ved at foreslå alternative og effektive ruter. De giver også mulighed for at vælge miljøvenlige ruter for at reducere brændstofforbruget. 

Et enkelt vejsegment kan indeholde op til 260 unikke data attributter, herunder hastighedsbegrænsninger, vejskilte, vejkryds, vendings-restriktioner og interessepunkter.

Alene i de 4 nordiske lande har der f.eks. på en 18 måneders periode alene været ændringer på 136.400 km vej, 160.846 gadenavne, 8.670 svingrestriktioner, 3.588 rundkørsler, 9.869 ensrettede gader, 1.069 motorvejsstrækninger, 9.776 veje med retningsbestemte tegn og 479.835 hastighedsgrænser.

Dette kræver selvfølgelig en tid, at få registreret, kontrolleret og endelig programmeret indtil udgivelsen af opdateringen. Afhængig af hvornår kortudbyderen for SEAT får de godkendte ændringer fra de forskellige landes myndigheder, kan der gå op til 1-2 år før man ser de nye detaljer i den ”nye” kortopdatering.

Derfor vil man kunne støde på afvigelser på sin navigation i forhold til de faktiske forhold i trafikken. Kør derfor altid sikkert, med omtanke og brug navigationen som vejledning.

Spar 20%

Nye stofmåtter

Når din SEAT skal forårsklargøres, så benyt dig af vores tilbud og få nye originale stofmåtter til din Mii, Ibiza, Toledo eller Leon.

Måtterne er skræddersyede og fremstillet i elegant velour. De forreste gulvmåtter har desuden SEAT fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen.

Tilbuddet gælder tilbuddet til og med maj 2017.

Frisk luft i kabinen

Klimaservice

Hvorfor er det vigtigt med regelmæssig vedligeholdelse af klimaanlægget?

Kombinationen af   fugt og varme er den ideelle grobund for bakterier og skimmelsvamp. Hvis de trænger ind i kabinen via bilens klimaanlæg, kan det give ubehagelig lugt, gener på øjne og slimhinder med åndedrætsbesvær og allergiske reaktioner som følge.

Lad det ikke komme så langt, kontakt din SEAT forhandlerog få frisk luft i kabinen.

FORÅRSTILBUD inkl. rens kun kr. 995,-

SKIFTETID

Vinter- til sommerdæk

Nu er det tid til at få sommerhjulene på din SEAT.

Hvis vi opbevarer sommerhjulene for dig, så tester vi hjulene for skader (mønsterdybde, revner) og påminder dig før næste skift.

Få evt. udført en 4-hjulsudmåling, så dækkene ikke slides unormalt.

 

SPAR 20%

Klart udsyn

Viskerne har været på overarbejde denne vinter.

Spar 20% på viskerbladene og få dem skiftet gratis, og vi kontrollerer samtidig forruden for stenslag.

Tilbuddet gælder til og med maj måned 2017.