ER DU OG DIN SEAT KLAR TIL VINTEREN?

Husk det nu

Skift til vinterdæk

Temperaturen falder og risikoen for den første frost og sne stiger. Kontakt din SEAT Servicepartner i god tid og undgå ventetid, når dette sker - og ikke mindst at undgå, farlige situationer, ærgerlige skader og forsinkelser i trafikken.

Vi anbefaler minimum 3 mm mønsterdybde på dine vinterdæk for, at de kan bevare de forbedrende egenskaber i kørsel i sne og på is.

Har du ikke vinterhjul endnu, så få et tilbud på vinterdæk monteret på dine eksisterende fælge eller på nye letmetal- eller stålfælge.

Se aktuelle tilbud på originale SEAT vinterhjul herunder.

TILBUD

Vinterkomplethjul

ABRERA letmetalfælge monteret med Pirelli SnowControl 3 vinterdæk. Hvorfor ikke køre smukt hele året?

Vi kan tilbyde disse smarte vinterhjul med letmetalfælge til Ibiza, Toledo og Leon, så længe lager haves. Fås også med sølvfarvede fælge.

16" til Leon med 205/55 R16" 91H. Komplet sæt kun kr. 7.995,-

15" til Ibiza og Toledo med 185/60 R15" 88T. Komplet sæt kun kr. 6.495,-

14" Mii (stålfælge) med Fulda Kristall Montero 3 vinterdæk 165/70 R14 81T.

Komplet sæt kun kr. 3.495,- Hjulkapselsæt kun kr. 595,-

Alle priser vejl. udsalg incl. moms og excl. montering. 

 

GODE RÅD

Opbevaring af hjul

Spar dig selv for pladsproblemer og beskidte fingre.

Lad os skifte dine hjul og opbevare dine sommerhjul, indtil det bliver forår igen. Vi garanterer professionel opbevaring under de bedste forhold.

Vi mærker og kontrollerer dine hjul, så de hurtigt kan monteres igen med korrekt dæktryk fra start.

Vælger du selv at skifte og opbevare dine hjul, så er der nogle gode råd her, for at forlænge dine dæks levetid.

Dæk skal altid opbevares liggende, indendørs, tørt og så køligt som muligt. Risikoen ved at hjulene opbevares oprejst eller udendørs i længere tid er, at dækkene bliver deforme, gummiet tørrer og der opstår revner.

SEAT tilbyder også disse praktiske dæktasker til transport og hjemmeopbevaring. Fremstillet i kraftigt nylon med laminering på bagsiden. Bærehåndtag, velcro-lukning og med markering af hjulet placering. Passer op til og 18" hjul. 4 stk. kun kr. 299,-

PRAKTISK

Gummimåtter

Gummimåtter giver bedre beskyttelse mod vand, snavs og vejsalt. SEAT originale gummimåtter fås i sæt med 4 måtter. De forreste måtter, ved fører- og passagersæde, er desuden forsynet med SEAT fastgørelsessystem for bedre sikkerhed.

Vejl. udsalg incl. moms kr. 620,-

HVAD SIGER REGLERNE?

Kørelys

Det har været et EU krav siden 2011, med kørelys foran på alle nye biler. Derimod har det ikke været et krav med lys i baglygterne i dagtimerne.

Fra 1. juli 2016 er denne regel blevet ændret, og alle nyproducerede biler skal automatisk tænde lyset, både for og bag, når det bliver mørkt . Man skal dog stadig selv huske på, at tænde nærlyset ved usigtbarte forhold, f.eks. ved regn og tåge. 

Har din SEAT en lyskontakt med autofunktion, og er denne sat permanent til nærlys, så vil lyset slukke automatisk, så snart man tager tændingsnøglen fra.

Glemmer man baglyset i lygtetændingstiden, koster det 1000 kr. i bøde. Dette gælder også ved øvrige lygtefejl eller forkert lygteføring. Så under alle omstændigheder er det en rigtig god idé, at kontrollere lyset jævnligt på din bil.

Find nærmeste servicepartner