Kontakt

Kontakt SEAT Danmark omkring spørgsmål til vores hjemmeside eller spørgsmål som ikke kan afklares med din forhandler eller værksted, samt spørgsmål af anden kategori.

SEAT Danmark kan kontaktes på tlf. nr. +45 70212323 samt via denne formular.

Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Sender data...

Tak for din henvendelse og fordi du valgte SEAT.

Vi bekræfter at have modtaget din mail og vil bestræbe os på at give dig et svar hurtigst muligt indenfor et tidsrum af max.3 dage.

SEAT Kundeservice undskylder hvis ovennævnte svarfrist i denne periode ikke overholdes. Vi håber på din tålmodighed og ser frem til at kunne give dig et svar.


Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede SEAT-forhandlere (29), SEAT-servicepartnere (42)Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S, (SEAT Finans) via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra SEAT, leasing- og finansieringsprodukter, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, ladeløsninger til plug-in hybrid og elbiler, events, Åbent Hus og konkurrencer. 

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede SEAT-forhandlere (29), SEAT-servicepartnere (42) og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (SEAT Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler. 

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her. 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål. 

}