SEAT IBIZA

Ibiza

Ibiza er første bil på nyeste platform – tilpasset Ibiza segmentet. Det betyder at Ibiza er vokset markant i akselafstand og i bredde, i forhold til den tidligere Ibiza. Det giver bedre plads, både ved forsæderne, bagsæderne og bagagerummet. Det giver et af de største bagagerum i segmentet på hele 355 l. Ibiza er dog ikke vokset i totallængden, hvorfor den stadig passer perfekt i byen – der er derudover også mulighed for både parkeringssensorer for- og bag, adaptiv fartpilot (0-210 km/t) og et bakkamera som kan vises på den 8” store skærm.

Som standard har Ibiza Style altid bl.a.:

  • 6.5” skærm med Bluetooth
  • Sædevarme foran
  • Fartpilot
  • Regn- og lyssensor
  • Metallak

Den nye platform giver også mulighed for nyeste motorer fra 95 HK til 150 HK, hvor 115 HK benzin og 95 HK diesel kan kombineres med den fremragende DSG7 gearkasse.

Beskatning fra inkl. levering

Ibiza FR

Motor Gear Ydelse Forbrug CO2 Halvårlig grøn ejerafgift Pris (DKK)
1,0 TSI 7 trins DSG 110 hk 16,9 km/l 134 g/km 580 199.560

Ibiza Xcellence

Motor Gear Ydelse Forbrug CO2 Halvårlig grøn ejerafgift Pris (DKK)
1,0 TSI 7 trins DSG 110 hk 17,9 km/l 128 g/km 580 198.100

Prislisten er udskrevet 14-04-2021 <br /><br />Alle priser er vejledende, i kr. inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger. Der tages forbehold for trykfejl, &aelig;ndringer og pris- samt afgifts&aelig;ndringer.<br /><br />Forbrugsangivelser er baseret p&aring; WLTP www.seat.dk/wltp.<br /><br />Priser angivet som &rdquo;Vejledende priser&rdquo; er Skandinavisk Motor Co. vejledende priser til forhandlerne. Hver forhandler fasts&aelig;tter selv egne priser og rabatter over for sine kunder.&rdquo; Priserne er g&aelig;ldende priser for levering i 2021.

Alle beskatningspriser er inkl. valgfri metallak - Special lak mod merpris. Der kan ikke tilv&aelig;lges soft eller anden standardfarve.

<p class="MsoListParagraph"><span style="font-size: 10.0pt; font-family: 'Arial',sans-serif;">Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattem&aelig;ssige konsekvenser for bruger af k&oslash;ret&oslash;jet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette g&aelig;lder b&aring;de, hvor den oplyste beskatning &aelig;ndres p&aring; grund af reglerne om genberegning af k&oslash;ret&oslash;jets afgiftspligtige v&aelig;rdi og i tilf&aelig;lde af, at skattemyndighederne &aelig;ndrer det oplyste beskatningsgrundlag.</span></p>

Hent brochure og prisliste

Beskatningspriser

Brochure

Tilbehør