Opdag den næste generation af den populære Leon

 

Skabt under solen i Barcelona. Ny SEAT Leon og Leon Sportstourer. I et helt nyt design. Mere sporty. Mere plads. Mere udstyret. Og endnu mere køreglæde end nogensinde før. 

Den nye Leon er alt andet end gennemsnitlig. Og med en bredt udvalg af motorer, såsom benzin- og dieselmotorer - og en plug-in hybrid senere på året, er der noget for enhver smag.

Læs mere om den nye Leon her og oplev den hos din lokale SEAT forhandler allerede i dag.

Anmeldelser

En varm velkomst

Søren W. Rasmussen - FDM

TEST: SEAT Leon - skarp familiebil rammer plet

"Den er bygget med samme udgangspunkt som den nye VW Golf, men i vanlig Seat-stil er designet strammet op både ud- og indvendigt. Dermed er den nye Leon blevet noget mere frisk i sine linjer end dens VW-bror."

 Læs artiklen her >

Morten Bek - Bilbasen

TEST: Ny SEAT Leon er en formidabel spiller i Golf-klassen

"Spanierne har bygget deres nye Leon med alt det gode fra de tre tidligere generationer, og så har de forbedret den på flere væsentlige områder, så den fremstår som en rigtig god allrounder"                                                                   

 Læs artiklen her >

Henrik Dreboldt

BILTEST: Har eleven overgået mesteren?                       

"Den nye Seat Leon tager det bedste fra fætrene Octavia og Golf, og det gør den ifølge motorredaktøren til den bedste mellemklassebil fra Volkswagengruppen lige nu."                                                                                                                                                                          

 Se testen her >

En ny generation

SEAT Leon Sportstourer

Brug for mere plads? Så er den nye SEAT Leon Sportstourer bilen for dig. Med en bagagekapacitet på 1600L er pladsmangel ikke en bekymring. Leon Sporstourer byder på en masse teknologiske detaljer, både i forhold til sikkerhed og komfort. Alt dette pakket i et strømlinet sporty design, både indvendigt og udvendigt.

Pris fra 224.990 kr.

Privatleasing fra 2.995 kr./md. Førstegangsydelsen er kun 4.995 kr. inkl. metalfarve.

En ny generation

SEAT Leon 5-Dørs

Den nye SEAT Leon 5-Dørs er en hatchback som udstråler attitude. Med 5 cm ekstra mellem akslerne får du en bil i et lækkert urbant design, uden at gå på kompromis med pladsen. En overraskende rummelighed med en ny standard indenfor køreglæde, overtrukket i et nyt aggressivt design. Det er den nye SEAT Leon 5 Dørs!

Pris fra 214.990 kr.

Privatleasing fra 2.895 kr./md. Førstegangsydelsen er kun 4.995 kr. inkl. metalfarve.

Køreglæde

En ny måde at gøre tingende på.

SEAT CONNECT

I den nye SEAT Leon sørger for, at du altid er forbundet til omverdenen. Bag rattet og uden for bilen. Hold kontakten med din Leon via SEAT CONNECT-appen på din smartphone. Eller åbn SEAT CONNECT på bilens touchscreen for at påbegynde planlægningen af din rute eller organisere din playliste.

Du kan nu finde parkeringspladser, se trafikforholdene i realtid og få ruteinformationer, som forbedrer oplevelsen og gør din køretur endnu nemmere. SEAT Leon er du altid klar og altid online. Det er det, de optimale opkoblingsmuligheder handler om.

SEAT CONNECT sikrer både dig og din familie i trafikken med en ny sikker forbindelse. 

Læs mere her >

SEAT Køreglæde

Den nye SEAT Leon er spækket med udstyr, der gør køreturen sjovere, og giver dig en fantastisk køreoplevelse. Alt hvad du behøver, er indenfor rækkevidde.

Når du nærmer dig bilen, låser det nøglefrie system Kessy automatisk dørene op. Takket være parkeringsvarmen* er din Leon allerede varmet op til din foretrukne temperatur. Når du kører af sted, skal du huske at lægge din smartphone i bilens Connectivity Box, så den bliver ladet op trådløst. Og du skal ikke være bekymret over lange køreture, for træthedsregistreringen vil sørge for, at du bevarer koncentrationen hele vejen.

Når du er kommet frem, kan du lade Park Assist overtage styringen af rattet, så du nemt kan parkere i trange parkeringsbåse.

Læs mere her >

Sikkerhed

Hvorfor bekymre sig? Vi passer på dig. Den nye SEAT Leon kombinerer præstationer med avancerede førerassistentsystemer. Gennemtænkte sikkerhedsteknologier, som registrerer og reagerer på alle situationer på vejen. Endda før du har brug for det. 

Ved hjælp af den frontmonterede radar forudser den adaptive fartpilot potentielt farlige situationer. Hvad enten det er en bil, der kommer ind i din bane eller et risikabelt sving, som du går for hurtigt ind i, er din Leon altid klar til at bremse.

Blindvinkelassistenten* registrerer biler uden for dit synsfelt i op til 70 meters rækkevidde. Med udstigningsassistenten kan du undgå mulige kollisioner med andre køretøjer, når du åbner døren.                                                                                  

Læs mere her >

Design

Born in the sun

Coast to Coast baglys

Når du er født under i solen, ser du altid på den lyse side. Den nye SEAT Leon. Større dimensioner, modigt design og lysere end nogensinde før.

Se mere design >

En flot entré

Nutidig effektivitet møder moderne design. Nyd de flotte Full LED forlygter* og de nye kyst-til-kyst baglygter, der giver et stilfuldt udtryk.

Se mere teknologi >

Interiør

Hvad er komfort for dig? Med et bredt udvalg af læder-, mikrofiber- eller tekstiler kan du få det indtræk, der passer dig bedst. Personaliser dine omgivelser.

Vælg dit interiør >

Varianter
Hvilken Leon er du?

Reference

Med SEAT Media System+ og en 8,25" skærm er den nye Leon 5D Reference mere koblet op til dit liv end nogensinde før. Og Eco-LED-forlygterne betyder, at den kan oplyse alle de veje, du gerne vil tage.

Style

Velkommen til dit univers. Leon i Style-udstyrslinjen har masser at byde på. Fra tågeforlygterne med drejelys til alle de vigtige detaljer både ind- og udvendigt – Style-udstyrslinjen er for dem, der ved, hvor de vil hen. 

 

Xcellence

Xcellence-udstyrsversionen har alt det, som du har brug for. Og mere til. Eksklusive udvendige detaljer og flere valgmuligheder, når det gælder farver*, interiør og sædeindtræk. Leon Xcellence tilfører et ekstra præg af eksklusivitet til din køretur.

FR

Nogle gange kan det betale sig at gøre noget ekstra for at komme derhen, hvor man gerne vil være. FR-udstyret giver Leon endnu mere attitude og sportslig appeal. Den FR-specifikke undervogn giver dig mere dynamiske køreegenskaber, mens FR-stødfangere og større 18” aluminiumsfælge* giver dig et mere selvsikkert look.

*Kan være ekstraudstyr, se brochuren for mere information.

Din nye SEAT Leon
Byg din SEAT Leon

Vælg den variant der passer til dig, og skræddersy den efter dit behov.

Betingelser:

*Kan være standardudstyr på udvalgte modeller.

SEAT Leon Sportstourer

Bilen er vist med ekstraudstyr. Vejl. pris fra 224.990 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 16,9 - 21,3 km/l (WLTP) CO2: 122 - 135 g/km. Energimærke A+. Privatleasing: mdl. ydelse fra 2.995 kr./md. Løbetid 36 mdr. 15.000 km/år. Udbetaling kr. 4.995. Samlet pris fra kr. 112.815. Privatleasing via Nordania Finans. Kreditgodkendelse kræves, bindingsperiode 12 mdr. Ekskl. vinterdæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Inkl. Service og Reparationsabn. (værdi min. 7.884 kr.). Læs abn. vilkår på www.seat.dk/sr.

SEAT Leon 5-Dørs

Bilen er vist med ekstraudstyr. Vejl. pris fra 214.990 kr. Forbrug v/bl. kørsel: 16,9 - 21,3 km/l (WLTP) CO2: 122 - 133 g/km. Energimærke A+. Privatleasing: mdl. ydelse fra 2.895 kr./md. Løbetid 36 mdr. 15.000 km/år. Udbetaling kr. 4.995. Samlet pris fra kr. 109.215. Privatleasing via Nordania Finans. Kreditgodkendelse kræves, bindingsperiode 12 mdr. Ekskl. vinterdæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Inkl. Service og Reparationsabn. (værdi min. 7.884 kr.). Læs abn. vilkår på www.seat.dk/sr.