SEAT privatleasing er for dig, som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en bil. Når du privatleaser en SEAT, så er service- og reparationsomkostninger inkluderet i den månedlige ydelse.

SEAT Arona

Den Sporty SUV

Oplev byen fra den Sporty crossover SUV, SEAT Arona. En prisvindende SUV, der giver dig en høj siddeposition i en mindre bil. 

SEAT Arona fås, til privatleasing, i 3 forskellige varianter: Style, Excellence og FR. Alle med forskellige design udtryk, hvilket betyder at der altid er en Arona der passer til din stil. 

Med 5 stjerner i Euro NCAP Rating og en masse teknologiske detaljer, sikre du både dig selv, komforten og køreglæden.

SEAT Ibiza

En sporty hatchback

Oplev den femte ibiza-generation, en lækker hatchback der nemt giver et smil på læben. En kompakt hatchback med friske køreegenskaber, og en masse udstyrsmuligheder. 

Designet afspejler bilens sporty natur, både indvendigt og udvendigt. Det er den mest sporty SEAT Ibiza nogensinde.

Med 5 stjerner i Euro NCAP og højt sikkerhedsniveau som standard, kan du nyde turen uden bekymringer. Det er SEAT Ibiza. 

SEAT Leon Sportstourer

Leon Sportstourer er en kraftfuld familiebil med plads til hele familien og bagagen. Leon Sportstourer kommer i et skarpt design udtryk, en masse teknologiske detaljer og et højtsikkerhedsniveau.

 Få plads til hele familien uden at gå på kompromis med køreglæden.

SEAT Ateca

Den rummelige SUV

Oplev en SUV i særklasse! SEAT Ateca er vores rummelige SUV til dig der ikke vil gå på kompromis med bagagekapacitet og køreglæde.

 Med 5 stjerner i Euro NCAP og en masse sikkerheds- og komfort detaljer, får du en bil der kan klare de fleste opgaver.

SEAT Tarraco

Den luksuriøse SUV

SEAT Tarraco er den største bil i modelprogrammet, og kombinere et lækkert SUV-design, med en ekstraordinær rummelighed.

Tarraco er en SUV der kombinerer topmoderne teknologi og praktisk funktionalitet, i et lækkert designsprog, både udvendig og indvendig.

 SEAT Tarraco fås både som 5-sæders og 7-sæders version.