SEAT privatleasing er for dig, som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en bil. Når du privatleaser en SEAT, så er service- og reparationsomkostninger inkluderet i den månedlige ydelse.

SEAT Leon 5D

Den nye SEAT Leon 5D

Designet til at stråle og drevet af positivitet. Den nye SEAT Leon gør et stort indtryk på vejen. Du kan nu vælge, hvordan du vil give dit liv mere lys med en række udstyrslinjer, fælge, farver og sædeindtræk. Din nye Leon venter på dig.

Ny SEAT Leon Sportstourer

Ventetiden er forbi. Fjerde generation af SEAT Leon Sportstourer er kommet. Et dristigt nyt design. Sportslige, dynamiske køreegenskaber. Optimalt opkoblet. Mere plads i kabinen. Og et iøjnefaldende lyssystem.

SEAT Ateca

Den rummelige SUV

Oplev en SUV i særklasse! SEAT Ateca er vores rummelige SUV til dig der ikke vil gå på kompromis med bagagekapacitet og køreglæde.

SEAT Tarraco

Den luksuriøse SUV

SEAT Tarraco er den største bil i modelprogrammet, og kombinere et lækkert SUV-design, med en ekstraordinær rummelighed.

Tarraco er en SUV der kombinerer topmoderne teknologi og praktisk funktionalitet, i et lækkert designsprog, både udvendig og indvendig.

 SEAT Tarraco fås både som 5-sæders og 7-sæders version.