SEAT privatleasing er for dig, som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en bil. Når du privatleaser en SEAT, så er service- og reparationsomkostninger inkluderet i den månedlige ydelse.

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza er designet til eventyr i byen

Den har alt, hvad du behøver for at nyde byen – som f.eks. en aerodynamisk effektiv form, der bringer dig længere og hurtigere frem med mindre brændstof, samt forbedret sikkerhed og stabilitet, så du kan være ekstra tryg.

SEAT Arona

Den Sporty SUV

Oplev byen fra den Sporty crossover SUV, SEAT Arona. En prisvindende SUV, der giver dig en høj siddeposition i en mindre bil. 

Med 5 stjerner i Euro NCAP Rating og en masse teknologiske detaljer, sikre du både dig selv, komforten og køreglæden.

SEAT Leon 5D

Den nye SEAT Leon 5D

Designet til at stråle og drevet af positivitet. Den nye SEAT Leon gør et stort indtryk på vejen. Du kan nu vælge, hvordan du vil give dit liv mere lys med en række udstyrslinjer, fælge, farver og sædeindtræk. Din nye Leon venter på dig.

Ny SEAT Leon Sportstourer

Ventetiden er forbi. Fjerde generation af SEAT Leon Sportstourer er kommet. Et dristigt nyt design. Sportslige, dynamiske køreegenskaber. Optimalt opkoblet. Mere plads i kabinen. Og et iøjnefaldende lyssystem.

SEAT Ateca

Den rummelige SUV

Oplev en SUV i særklasse! SEAT Ateca er vores rummelige SUV til dig der ikke vil gå på kompromis med bagagekapacitet og køreglæde.

SEAT Tarraco

Den luksuriøse SUV

SEAT Tarraco er den største bil i modelprogrammet, og kombinere et lækkert SUV-design, med en ekstraordinær rummelighed.

Tarraco er en SUV der kombinerer topmoderne teknologi og praktisk funktionalitet, i et lækkert designsprog, både udvendig og indvendig.

 SEAT Tarraco fås både som 5-sæders og 7-sæders version.