Finansiering - Udregning med standard lånebetingelser

Lease eller låne - fast eller variabel rente - hvor meget i udbetaling - hvor mange ydelser og hvor store? Du kan få et finansieringstilbud gennem din lokale SEAT forhandler (Finansieringsberegningerne nedenfor er vejledende)

SEAT Finans er din sikre vej til overskuelig og tryg finansiering af din nye SEAT.

Vi ønsker at gøre SEAT Finans til dit første, enkle og naturlige valg af finansiering til din bil. Derfor har vi konstant fokus på at forbedre og udvikle vores produkter og serviceydelser. SEAT Finans er en del af Nordania, et af Danmarks førende finansierings- og leasingselskaber. Vores samarbejde med SEAT-forhandlerne sikrer, at du kan blive godt kørende – på markedets bedste vilkår.

Bemærk: Der stilles krav om kaskoforsikring. Betaling via betalingsservice/Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Hos din SEAT-forhandler hjælper kompetente rådgivere dig nemt og hurtigt bag rattet på din nye bil – samtidig med at du får individuelt tilpasset finansiering, der passer til dit budget og behov.

Tarraco Xcellence 7-sæder 2,0 TDI 4x4
Variabel Fast
Månedlig ydelse Brutto 20.885 20.928
Kontantpris 591.990 591.990
Udbetaling 118.398 118.398
Kreditbeløb 473.592 473.592
Samlede kreditomkostninger 27.639 28.678
Det samlede beløb, du skal betale (ekskl. udb.) 501.231 502.270
Rente 0,99 % 1,19 %
Debitorrente 0,99 % 1,20 %
ÅOP 5,66 % 5,87 %
Løbetid 24 måneder 24 måneder

SEAT Finans kan tilbyde følgende produkter til privatpersoner:

Købekontrakt
Købekontrakt: Finansiering af din nye SEAT, hvor udbetalingen er mindst 20,1 %, og hvor der tages sikkerhed i bilen. Lånet kan efter en individuel vurdering løbe op til 96 måneder, og du kan frit vælge mellem fast og variabel rente.

Når du har fundet din drømmebil, kan din lokale SEAT-forhandler hjælpe dig med at finde netop den løsning, der passer dig bedst. I løbet af 30 minutter er lånet behandlet, og din forhandler kan udskrive lånedokumenterne med det samme.

Privatleasing
Med privatleasing hos SEAT Finans er du altid godt kørende - uden det besvær, der normalt følger med at eje en bil. 

Hvad får jeg ud af at privatlease?
SEAT Finans Privatleasing er til dig der ønsker tryghed og overblik over dine bilomkostninger. Når du privatleaser en SEAT, ved du på forhånd, hvor meget din bil kommer til at koste om måneden. Du skal hverken bekymre dig om værditab, udgifter til service og reparationer eller om du kan sælge bilen igen.

SEAT Finans - Erhverv
SEAT Finans finansierer også SEAT til erhvervsvirksomheder med konkurrencedygtige produkter og priser. Vi tilbyder både lån og leasing. 

Med leasing får du bilerne til rådighed i en fart – uden at likviditeten skal betale prisen. I stedet kan du beholde pengene og bruge dem dér, hvor du har størst nytte af dem. Det gør din virksomhed hurtigere i optrækket, fordi du kan handle hurtigere, når du har likviditeten lige ved hånden.