SERVICE- OG REPARATIONSABONNEMENT

Serviceaftale-old

Med et serviceabonnement fra SEAT har du altid fuld kontrol over dine udgifter. Serviceabonnementet dækker almindelig service og vedligeholdelse så bilen altid er i sikkerheds- og driftsmæssig topform. En af de største fordele ved aftalen er, at omkostningerne er ens i hele aftaleperioden. Serviceabonnementet løber fra 1 til 5 år og indgås hos din autoriserede SEAT-forhandler samtidig med køb af ny bil.

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler og vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

Prisen afhænger af bilmodel, motorvariant, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker aftalen skal dække. Den oplyste pris er baseret på tegning af abonnement ifm. køb af fabriksny bil. Abonnementet kan opsiges med 1 månedsvarsel til den 1. i en måned. Der er 14 dages fortrydelsesret.

Ønskes en aftale på mere end 60 mdr., en anden kilometer grænse, eller er din bil ikke nævnt, kontakt din forhandler eller Semler Fleet A/S.

Priser på reparation og vedligeholdelse samt tillægsydelser er med forbehold for fejl og ændringer kan foretages uden varsel. Aftaler kan tegnes for alle person- og varebiler. Undtaget er biler, som anvendes til hyrevogn, udlejningsbil eller køreskolebil.

Anførte priser forudsætter, at køretøjet anvendes under normale driftsforhold i DK og at opbygning og indretning ikke afviger væsentlig fra standard. Ved afvigelser kontakt Semler Fleet for en prissætning.

Alle oplyste priser er betinget af at oprettelse sker i forbindelse med 1. indregistrering. Ved oprettelse senere, indkalkuleres forfaldne ydelser til dato.