Den perfekte bybil

Min By. Min Mii

Let at køre, nem at parkere. Nyd en tur i byen sammen med den kompakte Mii, som er et perfekt mix af smart design og de nyeste teknologier. Så når du gerne vil opleve det hele og ikke gå glip af noget, er Mii din perfekte date til en tur i byen.

Teknologi

Lille størrelse, store funktioner

Livet er lettere, når teknologien tager sig af de små ting. Mii er spækket med funktioner, fra Bluetooth til en effektiv Ecomotive motor - alle designet til at hjælpe dig med at nyde et hvert urbant eventyr.

  • Parkeringssensor bag
  • Navigation via smartphone
  • Bluetooth
  • EcoTræner

Effektiv

Et bevidst valg

Altid på farten? Så vil Mii Ecomotive begejstre dig – den er udviklet til optimal effektivitet og ydeevne. Andre funktioner omfatter Start / Stop og bremse energi genindvindingssystemer.Det er en helt ny måde at nyde en længere tur bag rattet på.

TILBEHØR

Sæt dit eget aftryk

Du vil elske din Mii endnu højere, når du har sat dit eget aftryk. Med det store udvalg af smart tilbehør er der plads til at tænke kreativt, levende og individuelt, så du skiller dig ud. Din Mii, din stil.

SEAT AUTORISERET

Service

Vi ønsker, at din oplevelse med en SEAT skal være tryg. Vores fokus er derfor at tilbyde dig en hurtig og effektiv service af højeste kvalitet - din SEAT er derfor altid i trygge hænder, når du vælger autoriseret et autoriseret serviceeftersyn.

Vælg din Mii

DER ER EN VERSION TIL ALLE

SEAT Mii

Mii