FIND INFORMATIONER HER

FAQ
SEAT CONNECT

Hvad er SEAT CONNECT?

SEAT CONNECT er en app, som gør det muligt at forbinde bil med din smartphone.

Hvordan får jeg SEAT CONNECT?

Du kan få SEAT CONNECT, hvis din bil er tilkoblet løsningen. Alle biler fra modelår 21 (M01) er koblet på SEAT CONNECT.

Koster det noget at få SEAT CONNECT? Nej, det er gratis, men du kan tilkøbe ekstra pakker, efter det første år din profil har været aktiveret i SEAT CONNECT.

Hvordan fungerer SEAT CONNECT?

Du opretter en profil i SEAT CONNECT-appen, og så kan du styre og se alt lige fra bilens køredata, klimaanlæg, nærmeste parkeringsplads/tankstation og SEAT servicepartner. Du kan styre alt i din bil fra din smartphone, og du vælger selv, hvilke data SEAT CONNECT skal have adgang til.

Kan jeg oprette en profil på SEAT CONNECT fra SEATs hjemmeside?

Ja, det kan du sagtens. Du kan både oprette din profil og logge ind via seat.dk.

Hvilke data har SEAT CONNECT afgang til?

Du vælger selv, hvilke data der skal deles med din profil i SEAT CONNECT, og dine data er selvfølgelig fortrolige, så ingen andre har adgang til dem, eller kan se dem.

Hvilke data benyttes ofte i SEAT CONNECT?

SEAT CONNECT benytter din placering, så den kan fortælle dig, hvor din bil holder parkeret, hvis du ikke kan finde den, finde den nærmeste parkeringsplads/tankstation eller hvis du har behov for at finde den nærmeste SEAT servicepartner.

Hvis du giver adgang til bilens data, så kan du se på din profil, hvor meget benzin der er på, styrer klimaanlægget og alt andet inde i bilen. Ligeledes kan du se, hvornår bilen har brug for et servicetjek.

Kan jeg slukke/tænde/ændre min data i SEAT CONNECT?

Du kan altid give adgang eller slukke for visse data og private oplysninger, hvis du mener, at der ikke er behov for dem i profilen.

Kan jeg dele profilen med andre?

Ja, du kan dele din profil på SEAT CONNECT med dem, du har lyst til.

Kan jeg bruge SEAT CONNECT i udlandet?

Ja, du kan bruge din SEAT CONNECT-app, uanset om du er i Danmark eller i udlandet.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke vil bruge profilen mere?

Så sletter du den blot, og alle dine data vil blive slettet automatisk.

Hvad sker der med min profil på SEAT CONNECT, hvis jeg sælger min bil?

Så bliver profilen afmeldt og slettet med det samme.