ALHAMBRA

OVERBLIK

Enestående ydeevne

Store beslutninger føles godt, når du ved, du har truffet det rigtige valg. Så når det kommer til valg af familiebil, vil du naturligvis have store forventninger til alt fra rummelighed og sikkerhed til teknologi og effektivitet, og ikke mindst, at den er kraftfuld og gerne lidt sporty. Så mød den prisvindende 7-sæders Alhambra - et af de nemmeste valg, I vil gøre sammen.

Teknologi

Alt lige ved hånden

Lange ture føles kortere i Alhambra. Måske er det fordi den er lige så stor på teknologi, som den er på plads. Den er spækket med funktioner der vil gøre alt for at holde dig komfortabel, underholdt og i kontrol. Fra SEAT Media System til Parkerings Assistent. Alt du skal gøre er at finde en sang hele familien kan lide.

  • Forreste og bageste parkeringssensorer
  • Satellitnavigation
  • Bi-Xenon forlygter
  • Parkerings Assistent

SIKKERHED

I de bedste hænder

Fra den største til den mindste, du har brug for forsikring om, at din familie er i sikre hænder. Vi har inkluderet mange sikkerhedsfunktioner og arbejdet hårdt for at sikre, at du behøver aldrig at bruge dem.

  • 7 Airbags
  • Hastighedsfølsomt servostyring
  • Nødbremse assistance
  • Dynamisk Karrosseri Kontrol

EFFEKTIVITET

En prisvindende kombination

Du bekymrer dig om fremtiden, og det gør vi også. Det er derfor, den prisbelønnede SEAT Alhambra tilbyder en række motorer udviklet til optimal ydelse og effektivitet. Det har været vores fokus fra starten, og det vil altid være.

Familietid

Store og små fornøjelser

Hvad skal I lave i weekenden? Børn elsker frisk luft og en tur i det blå. Tag bare cyklerne med. Og har du husket den praktiske bagagerumsbakke, dørtrinsbeskyttere og solskærme? Listen over tilbehør er lige så fornøjelig som det næste eventyr. 

SEAT SERVICE

Til tjeneste

Vi vil have dig til at elske hvert minut af at køre din SEAT. Det er derfor, vi lægger en stor indsats i at kigge efter SEAT ejere - du vil nyde hurtig, effektiv, ekspert service. Vi tager os af alt fra servicering med prisgaranti til forsikring og udvidede garantier, så du kan fokusere på det sjove ved kørsel.