SIKKERHED

SIKKERT OG ROLIGT

Alhambra har inkluderet sikkerhedsfunktioner, der langt overstiger gennemsnittet i branchen. Dens passive sikkerhedsforanstaltninger, herunder op til syv airbags, giver stor tryghed, mens dens aktive sikkerhedssystemer arbejder hårdt for at sikre, at du aldrig for brug for dem i det hele taget.

Videokamera

Familiens banemand

Ønsker du at overhale, er det naturligvis på sin plads at skifte vognbane. I alle mulige andre sammenhænge hjælper Lane Assist dig med at styre sikkert tilbage i sporet.

TRÆTHEDSREGISTRERING

Pausetid

Stol på Alhambra til at passe på dig. Træthedsregistreringssystemet analyser dine rat bevægelser og køreegenskaber. Hvis det registrerer en usædvanlig adfærd, anbefaler systemet dig til at tage en pause. 

7 AIRBAGS

Beskyttelse hele vejen rundt

Airbags er afgørende for at beskytte passagerer og Alhambra har syv, herunder knæbeskytter i førersiden, så du kan føle beroliget med viden om, at din familie er så sikker som kan være.

Udstyr

Flere sikkerheds fordele

TRAFIKSKILT GENKENDELSE

Denne smarte funktion registrerer vejskilte og gengiver oplysningerne på skærmen, så du ikke går glip af noget.

ISOFIX

Alhambra er udstyret med ISOFIX beslag, som er en international standard for børnesæder. Det er hurtigt og nemt at installere to barnesæder på bagsædet, så dine små vil altid være sikre om bord. Tryghed og bekvemmelighed - en uovertruffen kombination.

ESC (ELECTRONIC STABILITY CONTROL)

ESC registrerer, når et hjul snurrer hurtigere end de øvrige og nedbremser det automatisk så bilens vejgreb forbedres og føreren ikke mister retningsstabiliteten.

AFS (ADAPTIVE FRONT-LIGHTING SYSTEM)

Lys på den rette måde

Om natten er synlighed afgørende. AFS-systemet på din Alhambra følger rattets bevægelser og drejer lyset fra forlygterne efter vinklen på et sving eller en kurve på vejen. Det betyder, at du får et bredere synsfelt og den bedst mulige belysning - et sikkert system, uden tvivl.