OPLEV BYEN FRA EN SEAT ARONA

Fra 179.990 KR. Eller privatleasing fra 2.595 kr. pr. md.

Den prisvindende crossover SUV

Oplev byen fra en SEAT Arona fra 178.990 kr.

Den prisvindende SEAT Arona kan nu blive din fra kun 178.990 kr. Arona imponerer med masser af eksklusivt udstyr som aircondition, 6,5" Touchskærm i farve og nødbremseassistent som standard.

Hvorfor ikke opleve byen fra Årets Bil 2018? Lige nu fås Arona med lynhurtig levering og til attraktive priser...

Til dig der ikke vil købe

SEAT Arona privatleasing fra kun 2.595 kr.

Hvis du vil slippe for uforudsete udgifter i dit bilbudget, så kunne privatleasing være en god mulighed for dig. Derudover er service- og reparationsomkostninger inkluderet i den månedlige ydelse, og du har gratis vejhjælp i hele leasingperioden. Vi tilbyder nu attraktive privatleasingpriser fra kun 2.595 kr. med lav udbetaling på SEAT Arona.

Arona

En prisvindende SUV

SEAT Arona er en prisvindende SUV, som har et smart, men samtidig funktionelt design, uden at gå på kompromis med køreegenskaber og komfort. Dens design er gennemtænkt både indvendigt og udvendigt, og dertil har SEAT Arona mange muligheder for individualisering, så du kan sætte dit eget præg på bilen. Prøv vores 'Byg din bil' nu og design din personaliserede Arona. Hvorfor ikke prøvekøre en Arona?

Book en prøvetur allerede i dag

Hvis du ikke holdt af biler, var du ikke her. Og nu er det på tide at opleve, hvorfor vores Arona er endnu lettere at holde af end andre biler. Vi kontakter dig hurtigst muligt, efter du har udfyldt formularen, så vi kan aftale, hvornår du vil opleve SEATs unikke kombination af sund fornuft og smittende køreglæde i Arona.

Vi glæder os til at se dig.

Vælg din SEAT Arona

Oplev byen fra en sporty SEAT SUV

SEAT Arona

Arona Reference

Arona Style

Arona Xcellence

Arona FR