ATECA FR

Inklusiv masser af eksklusivt udstyr

Ny Ateca FR

Den prisvindende SEAT Ateca kommer nu i en sportslig FR version med masser af eksklusivt udstyr. Du får blandt andet:

18” alufælge
Full-LED forlygter
Alcantara sæder
Navigation
Bakkamera

... og meget, meget mere. Og så går Ateca FR selvfølgelig heller ikke ned på hverken design eller køreglæde.

Drive Mode Select

Ny SEAT Ateca FR er indbegrebet af en sportslig SUV. Som standard har Ateca FR den eksklusive Drive Mode Select med 4 forskellige indstillinger for kørestil. Du kan vælge mellem Normal, Sport, Eco og Individuel. Særligt sport indstillingen klæder Ateca FR - og bilens undervogn bliver gjort hårdere, for at give den den mest sportslige og dynamiske køreoplevelse.

Nogle gange vil man bare cruise derudaf stille og roligt - og der er Normal køreindstillingen perfekt. Ønsker du at køre grønt og spare på brændstoffet? Så kan du vælge Eco indstillingen. Sidst men ikke mindst kan du indstille Individuel Driving Mode Select til lige netop den kørestil du foretrækker.

Sikkerheden er i top!

Bare fordi du vælger en sportslig bil behøver du ikke gå ned på sikkerheden! SEAT Ateca FR har som standard frontassistent, der overvåger afstanden til forankørende og advarer dig hvis du er for tæt på. Vurderer systemet, at der er risiko for kollision, så hjælper bilen dig med at minimere kollisionen ved at maksimere bremsetrykket og udsende både visuel og akustsik advarsel.

Samtidig har bilen Lane Assist, der hjælper dig med at holde bilen indenfor vejbanen. Og sidst, men ikke mindst, så byder Ateca FR på et bakkamera - så du altid kan orientere dig i hele området bag bilen når du bakker ud.

FR
Dynamisk ydeevne

Uanset om du er i byen, eller hvis du er på en åben vej, vil den nye SEAT Ateca FR altid være klar til udfordringen. Udstyret med sportslige detaljer og dynamisk præstation fylder den nye SEAT Ateca FR alle dage med spænding.

SEAT DRIVE PROFILE

Masser af oplevelser

FR logo på bagklap

Legendarisk logo

19" EXCLUSIVE alufælge

Ekstra udstyr

Oplyste FR Indstigningslister

Iøjenfaldende detaljer

Sports læderrat

Giver karakter

Kontakt din Forhandler

Din SEAT forhandler er altid i nærheden - du kan finde den nærmeste SEAT forhandler ved at klikke på nedenstående link.

Bilen er vist med ekstraudstyr