SÅ SIKKERT SOM AT SOLEN STÅR OP

Opdag en ny verden af sikkerhed. Avanceret. Assisterende. Semi-automatisk.

Adaptiv fartpilot med fartbegrænser*

Skærpede sanser

Ved hjælp af den frontmonterede radar forudser den adaptive fartpilot potentielt farlige situationer. Hvad enten det er en bil, der kommer ind i din bane eller et risikabelt sving, som du går for hurtigt ind i, er din Leon 5D Plug-in e-HYBRID altid klar til at bremse.

Blindvinkelsassistent

Bare kom. Der er fri bane.

SEAT Leon 5D Plug-in e-HYBRID kommer med semi-automatisk kørsel ved alle hastigheder. Travel Assist* hjælper også med at opdage vejarbejde og regulerer selv farten.

Sikkerhed i fokus

Den solrige side af vejen

Rear traffic alert*

Bliv gjort opmærksom på køretøjer, der nærmer sig ved hjælp af visuelle og akustiske advarsler. Hvis det er nødvendigt, stopper din Leon 5D af sig selv.

Pre-Crash Assist*

Ved hjælp af sensorer designet til at opdage kritiske situationer, forbereder Pre-crash assistenten køretøjet og dets passagere på en potentielt forestående ulykke ved bl.a.at stramme sikkerhedsseler og lukke vinduer.

Nød-assistent 3.0*

Når der ikke er registreret noget input fra føreren, tager bilen autonomt kontrol: Aktiverer advarselslamper, styrer for at holde bilen i sin bane og anvender bremser, indtil den står stille.

/globalassets/modeller/leon-5-dors-2020/sikkerhed/seat-leon-2020-sikkerhed-travel-assist-1.jpg

Rejs mere, kør mindre

SEAT Leon 5D kommer med semi-automatisk kørsel, ved alle hastigheder. Travel Assist* hjælper også med at opdage vejarbejde, og regulerer selv farten.

Airbag beskyttelse

Sikkerhed hele vejen rundt

SEAT Leon 5D´s airbag system er designet til at beskytte bilens passagerer fra alle vinkler. Den fås med 7 airbags med deaktivering af passagerairbag. Det er sikkerhed, du kan stole på. 

Ekstraudstyr

*Bilen vises med ekstraudstyr. Se brochuren for mere information.