DESIGN

DET PERFEKTE FAMILIERUM

SEAT Leon Sportstourer har et karakteristisk udseende med linjer, der er designet til perfektion. Det lange karosseri vidner om den ekstra komfort og rummelighed inden for. Alt hvad du forventer af en moderne bil.

Udvendigt design

Familieliv med stil

SEAT Leon Sportstourer er designet til at levere et vidunderligt alsidigt interiør, der giver plads til hele familien uden at gå på kompromis med stilen. Du kan også opgradere stilen yderligere med krom på tagbøjlerne, vinduesrammerne og kølergitteret, hvilket blot understreger elegancen.

FULL LED FORLYGTER*

Lyser enhver tur op

Full LED forlygterne på SEAT Leon Sportstourer er designikoner i sig selv. De er den perfekt forening af smukt design, forbedret teknologi og øget sikkerhed.

*(Ekstraudstyr)

Udvendige farver

Hvilken Leon Sportstourer er du?


Soft

Metallic
Standard i
Valgfri i
Style

MULTIFARVET AMBIENTE BELYSNING

Komfort med det bedste lys

Skift farver i kabinen efter dit humør. Uanset hvilket humør du er i, er der en farve, der passer. Gør køreturen mere farverig med multifarvet Ambiente belysning. 

/globalassets/modeller/ny-leon-st/introduktion/infotainment4.jpg

Til din fornøjelse

INFOTAINMENT

Underholdning til alle aldre kan bl.a. fås med en 8” infotainment touchscreen med navigation* og Full Link-teknologi*. *(Ekstraudstyr)

Skift skærm
/globalassets/modeller/ny-leon-st/design/bagagerumskapacitet/1.png

Plads til alt

Med bagagerumkapacitet mellem 587-1470 L er der plads til det hele. På Leon Sportstourer har du mellem 587 - 1.470 liter anvendelig bagagerumsplads til rådighed.

Skift for at se dine muligheder

Xcellence detaljer

Livet skal være enestående.

Nyd livet i XCELLENCE stil med SEAT Leon Sportstourer. Få det maksimale ud af designet med ekstra elegance i form af kromdetaljer og mange andre unikke detaljer. 

FR Galleri

Sporty i alle detaljer.

FR er den sportslige Leon, som tilføjer ekstra dynamik til den i forvejen sporty SEAT Leon Sportstourer. 17” letmetalfælge og det eksklusive indvendige indtræk samt det ikoniske læderrat får dig til at mærke kvalitet helt ind under huden. Dørtrinsbeskytter i aluminium har naturligvis også integreret FR logo.