SIKKERHED

BARE ROLIG

Leon Sportstourer har et højt sikkerhedsniveau, og sikrer at du og din familie, kan nyde køreturen velvidende, at I har den bedste beskyttelse.

TRAFIKKØ ASSISTENT

Farvel til kø stress

I SEAT Leon Sportstourer kan du forvandle en trafikprop til en afslappende oplevelse. Trafikkø-assistenten beregner afstanden til de forankørende biler, og kontrollerer både din nedbremsning og acceleration, så du holder en sikker og stabil afstand til bilerne foran.

* Ekstraudstyr - fås kun til biler med DSG transmission.

ADAPTIV FARTKONTROL

Lidt ekstra hjælp

Bestem en stabil fart, og nyd bilturen hver dag. Den adaptive fartkontrol tager sig af acceleration og deceleration ud fra de trafikale forhold. Den tilpasser din fart til bilen foran dig og fastholder en konstant sikker afstand. 

* Ekstraudstyr.

KØRSELSASSISTANCE-PAKKE

Et ubesværet liv

Træthedsregistrering

Træthedsregistreringen er et sikkerhedssystem, der analyserer rattets bevægelser og chaufførens indsats, og vurderer om chaufføren udviser træthedssymtomer. Hvis systemet registrerer dette, vil det både visuelt og akustisk opfordre dig til at holde en pause. 

* Ekstraudstyr

FJERNLYS-ASSISTANCE

Når det er nødvendigt, skifter Leon automatisk fra fjernlys til nærlys, så de modkørende trafikanter ikke blændes. Dermed kan du koncentrere dig om vejen foran dig.

* Ekstraudstyr

REGISTRERING AF TRAFIKSKILTE

Systemet til registrering af trafikskilte sker gennem et kamera foran, som aflæser trafikskilte og registrerer fartgrænser, overhalingsbegrænsninger og vejarbejder, så du kan oplyses om, hvad der sker.

* Ekstraudstyr

FODGÆNGERBESKYTTELSE

Altid opmærksom

Det er altid rart med et par ekstra øjne. Fodgængerbeskyttelsen registrerer, hvis nogen krydser vejen foran bilen, og advarer dig med et akustisk og visuelt signal, inden bremserne automatisk aktiveres.

*Fås ikke til Reference versionen, standard til øvrige versioner.

Start & Stop

Spar energi

Start & stop systemet slukker for motoren, når du træder bremsen ned og slipper koblingen. Så snart bilen foran dig begynder at køre, træder du blot kobling ned og motoren starter op igen, og du er selv klar til at køre.