DESIGN

FORMET TIL PERFEKTION

Den nye Leon CUPRA er formet til et strømlinet, dynamisk og moderne udtryk. Den særlige moderne appel ligger i de aerodynamiske linjer, der gør det til en lige så stor glæde at se på CUPRA’en som at køre i den.

UDVENDIGT DESIGN

All-round-dynamik

Det udvendige er nogle gange lige så vigtigt som det indvendige. Den nye Leon CUPRA er ingen undtagelse. Designlinjerne er udformet med omhu, og resultatet er et aerodynamisk karrosseri og en ikonisk, moderne form, som vil stå klart for dit indre blik, når du hører ordet CUPRA. 

FORLYGTER I FULL LED

Får vejen til at lyse op

Forlygterne i full-LED på den nye Leon CUPRA er designikoner i sig selv. De er foreningen af smukt nyt bildesign, forbedret teknologi og sikkerhed.

UDVENDIGE DETALJER

En perfekt finish til CUPRA

CUPRA FRONTGRILL

En CUPRA-klassiker: En detaljerig grill, der tilfører stil og attitude til fronten af din SEAT Leon. Den byder også på CUPRA’s signaturmærke.

CUPRA SPOILER

Giv din nye Leon CUPRA et aerodynamisk udseende og en aura af racerbil med en simpel, men ikke desto mindre smukt designet hækspoiler.

DOBBELT UDSTØDNINGSRØR

Den nye Leon CUPRA har aldrig set så godt ud bagfra. Det dobbelte udstødningsrør giver et dristigt touch til CUPRA’ens fremtoning. Udstødningsrørene er blevet tilpasset, så ydelse og forbrug forbedres, og CUPRA’en samtidig får sit karakteristiske brøl.  

MULTIFARVET AMBIENT LIGHT

Forstærker stemningen

Med et udvalg på otte farver kan du skabe både kølig og varm stemning indenfor i den nye SEAT Leon CUPRA. Uanset hvilket humør du er i, er der en farve, der passer. 

DETALJER INDVENDIGT
CUPRA Finish

I din CUPRA kan du regne med at møde en stærk finish hver gang, helt ned til mindste detalje. Inkluderet er et fremragende interiør designet på ergonomisk vis, så du kan nyde turen i fulde drag og føle dig godt til rette på vejen. 

Sportspedaler

Udført i aluminium, belagt med gummi = maksimal greb

Unik dørliste

Med CUPRA logo

Cockpit

Sæt dig tilrette bag det fladbundede CUPRA-rat

Skåleformede CUPRA-sæder

Sid behageligt uanset udfordringen

Digitalt

KAPACITET I BAGAGERUM

Plads til sjov

Den nye Leon CUPRA har vi givet op til 1470 liters kapacitet. Ikke så dårligt, vel? Med så meget plads er det bare at kaste sig ud i eventyr, der går lige til grænsen.

*Leon 5D (380 - 1.210 L) 
*Leon ST (587 - 1.470 L)