SIKKERHED

SIKKERHED I TOPKLASSE

Takket være avanceret teknologi som fodgængerbeskyttelse og trafikkø-assistance kan du altid føle dig sikker i din nye SEAT Leon CUPRA. Topmoderne sikkerhedsudstyr betyder, at du kan udleve dit fulde potentiale.

TRAFIKKØ-ASSISTANCE

Uden stress

I den nye SEAT Leon CUPRA kan du forvandle en trafikprop til en afslappende oplevelse. Trafikkø-assistancen beregner afstanden til de andre biler og kontrollerer din acceleration og bremsning automatisk.

REGISTRERING AF TRAFIKSKILTE

Et vågent øje

Systemet til registrering af trafikskilte er synkroniseret med dit frontkamera og indeholder sensorer til at registrere fartgrænser, overhalingsbegrænsninger og vejarbejder, så du kan advares i god tid om, hvad der sker på vejen.

AKTIVE SIKKERHEDSSYSTEMER

Din egen assistent

FODGÆNGERBESKYTTELSE

Fodgængerbeskyttelsen registrerer, hvis nogen krydser vejen foran bilen, og advarer dig med et akustisk og visuelt signal, inden bremserne automatisk aktiveres.

ESC

Den elektroniske stabilitetskontrol er designet til at forudsige din bils bevægelser: Ved hjælp af sensorer overvåger den hjulenes fartudvikling og bilens retning, og den overtager styringen, hvis den opdager, at bilen begynder at skride ud.

NØD-ASSISTANCE

I den nye SEAT Leon CUPRA kan du slappe af med visheden om, at nødassistancen reagerer, når du ikke er i stand til det – automatisk advarer den dig, styrer bilen og aktiverer bremserne for at kunne bringe bilen sikkert til standsning.

TRÆTHEDSREGISTRERING

Et ekstra boost

Et liv i højeste gear er fuldt af spænding og kan gøre selv den bedste træt. Træthedsregistreringen vil advare dig, når systemet opdager, at du har brug for en pause.

KØREBANEASSISTANCE

På ret kurs

Kørebaneassistancen hjælper dig med at blive i den kørebane, du ønsker – ved at advare dig, hvis du begynder at trække over mod en anden. Systemet vil også automatisk korrigere kursen for din nye SEAT Leon CUPRA ved at styre bilen tilbage til det rette spor.

/globalassets/modeller/ny-leon-cupra/sikkerhed/high-beam1.jpg

I det bedste lys

SKIFT LYSFORHOLDENE

Fjernlysassistancen skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys. Den identificerer modkørende trafik, biler foran dig og oplyste boligområder.