TEKNOLOGI

LÆN DIG TILBAGE OG NYD DET

Lad avanceret teknologi som f.eks. den trådløse oplader og det nøglefri adgangssystem KESSY gøre det af med al stress, så du bare kan læne dig tilbage og nyde turen.

TRÅDLØS OPLADER

Altid mobil

Med den trådløse oplader (ekstraudstyr) behøver du ikke længere frygte, at batteriet på telefonen løber tør for strøm. 

CUPRA DRIVE PROFILE

En skræddersyet kørsel

Den nye Leon CUPRA tilpasser sin performance til dig. Køreprogrammerne CUPRA, Sport, Comfort og Individual betyder, at du kan køre med den rigtige indstilling på alle slags veje og dermed få det maksimale ud af turen.

KESSY – NØGLEFRIT SYSTEM

Se, helt uden hænder!

Har du altid for mange ting i hænderne? Med det nøglefri system Kessy kan du låse og åbne den nye Leon CUPRA uden at røre en finger.

FULL LINK-TEKNOLOGI

Aldrig kedeligt

I den nye CUPRA kan du tilslutte din smartphone til bilen via teknologierne Apple Car Play™, Android Auto™ eller Mirror Link™, afhængigt af din enhed. Det betyder, at du har maksimal glæde af din musik på telefonen, også når du er ude at køre.

NAVIGATION SYSTEM PLUS

På sporet

Den nye Leon CUPRA sørger for, at du altid er på rette vej takket være den nyeste GPS-teknologi i navigationssystemet Navigation System PLUS

EKSTRATING

Et skud adrenalin

DSG GEARKASSE

Komforten fra automatik kombineret med manuel fleksibilitet. DSG-gearkassen gør det muligt at nyde et blødt gearskifte med optimal kraft, når der er brug for det.

FRONT-DIFFERENTIALSPÆRRE

Front-differentialspærren overfører kraft til det yderste hjul, når du runder hjørner, hvilket giver bedre trækkraft, power og stabilitet.

SPORT HMI

Funktion og form går op i en højere enhed med CUPRA’s Sport HMI-teknologi. Tre talskiver informerer om olietemperaturen, turbopresset og G-kraften.

ET PAR EKSTRA ØJNE

Bakkamera

Hvilken chauffør har ikke kunnet tænke sig øjne i nakken? Den nye Leon CUPRA har den næstbedste løsning i form af et bakkamera. Med denne feature overser du ikke noget, der foregår bag bilen.

4DRIVE MOTOR

Mod til oplevelser

Mærk suset i maven med de 300 hk i den nye Leon CUPRA, vores mest kraftfulde motor til dato. Hvis du er ude efter ekstra power, behøver du således ikke lede længere. Og endnu bedre: Med CUPRA ST kan du også nyde vores verdensklasse-4Drive (firehjulstræk)-system. Så hvad venter du på?