Digital gennemgang af SEAT Leon SP FR e-HYBRID

Overvejer du at investere i den sporty og miljøvenlige SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID eller har du allerede købt en? Uanset, hvilken situation du står i, så ønsker vi at hjælpe dig godt på vej med at træffe valget eller lære din nye Leon endnu bedre at kende. Vi har samlet alt det, du bør vide om SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID i nedenstående digitale gennemgang af bilen. 

SEAT Leon Sportstourer FR Plug-in e-HYBRID

Det bedste fra to verdener

Den nye Leon SP Plug-in e-HYBRID får dig frem til din destination. Kør 100% elektrisk i op til 63 km eller vælg en kombination af el og benzin for at opnå en rækkevidde på op til 800 km. 

Designet er sporty, spækket med teknologiske detaljer og et FR-look, der skiller dig og din bil ud fra mængden.

Oplev en uforglemmelig køreglæde med Leon Sportstourer Plug-in e-HYBRID, der indeholder det bedste fra to verdener, som giver dig en helt igennem elektrisk oplevelse - nu med miljøet og fremtiden i tankerne.

 

Priser  Brochure Standardudstyr  Tekniske data

Book en digital rådgiver eller prøvetur

Har du brug for mere information, så kan du altid booke en digital rådgiver her, som kan hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du brænder inde med. 

Kan du slet ikke modstå den sporty Leon, hvor det eneste du tænker på er at komme ud og køre i den? Så booker du bare en prøvetur her.