DESIGN

DET PERFEKTE FAMILIERUM

SEAT Leon Sportourer ST har et karakteristisk udseende med linjer, der er designet til perfektion. Det lange karosseri vidner om den ekstra komfort og rummelighed inden for. Alt hvad du forventer af en moderne bil.

Udvendigt design

Familieliv med stil

SEAT Leon Sportourer ST er designet til at levere et vidunderligt alsidigt interiør, der giver plads til hele familien uden at gå på kompromis med stilen. Du kan også opgradere stilen yderligere med krom på tagbøjlerne, vinduesrammerne og kølergitteret, hvilket blot understreger elegancen.

FULL LED FORLYGTER*

Får enhver tur til at lyse op

Full LED forlygterne på SEAT Leon Sportourer ST er designikoner i sig selv. De er den perfekt forening af smukt design, forbedret teknologi og øget sikkerhed.

*(Ekstraudstyr)

MULTIFARVET AMBIENTE BELYSNING

Komfort med det bedste lys

Skift farver i kabinen efter dit humør for uanset hvilket humør du er i, så er der en farve, der passer. Gør køreturen mere farverig med multifarvet Ambiente belysning. 

/globalassets/modeller/ny-leon-st/introduktion/infotainment4.jpg

Til din fornøjelse

INFOTAINMENT

Underholdning til alle aldre, kan bl.a. fås med en 8” infotainment-touch-screen med navigation* og Full Link-teknologi*. *(Ekstraudstyr)

Skift skærm
/globalassets/modeller/ny-leon-st/design/bagagerumskapacitet/1.png

Plads til alt

Med bagagerumkapacitet mellem 587-1470 L, er der plads til det hele. På Leon Sportourer ST har du mellem 587 - 1.470 liter anvendelig bagagerumsplads til rådighed.

Skift for at se dine muligheder
XCELLENCE
Sæt dit eget præg - på din bil

Nyd livet i XCELLENCE stil – med SEAT Leon Sportourer ST. Få det maksimale ud af designet med et ekstra elegance i form af kromdetaljer og mange andre slags karakteristiske detaljer. 

Panorama Soltag

Udvid din køreoplevelse med et Soltag

Unikt

Unikt designet frontgrill udført i krom

Xcellence fælge

Sæt Xcellence på hverdagen med 17" fælge som standard

Komfort i højsædet

Komfort indtræk, som kan fås med Alcantara eller Læder

Navigation

På rette vej

FR
Sporty i alle detaljer

FR er den sportslige Leon, som tilføjer ekstra dynamik til den i forvejen sporty SEAT Leon Sportourer ST. 17” letmetalfælge og det eksklusive indvendige indtræk samt det ikoniske læderrat får dig til at mærke kvalitet helt ind under huden. Dørtrinsbeskytter i aluminium har naturligvis også integreret FR logo. 

Cockpit

Sporty og komfortabel på samme tid

Kofange

Unik FR kofanger

Fælge

Sæt dit personlige præg med diverse fælge

Indstigningslister

Indstigningslister i Krom

Opbevaringspakke

Sporty profil kombineret med praktikalitet og funktionalitet