TEKNOLOGI

FAMILIEBIL TIL DEN MODERNE FAMILIE

SEAT Leon Sportourer ST byder på al den teknologi, der skal til for at gøre enhver familietur til en sand fornøjelse.

TRÅDLØS OPLADER

En backup-plan

Det at have en backup-plan er måske nok blevet en indgroet vane, men med SEAT Leon Sportourer ST kan du føle dig helt sikker. Hvis din telefons batteri løber tør for strøm, har du altid den trådløse oplader ved hånden. Og endnu bedre: Færre ledninger, mindre rod!

* Ekstraudstyr. Mobil opladeren virker kun til udvalgte mobiltelefon. Hør mere om hvilke hos din SEAT forhandler.

KESSY – NØGLEFRI BETJENING

En hjælpende hånd

Få adgang til din SEAT Leon Sportourer ST uden at skulle lede efter nøglen i lommen eller tasken. Med det nøglefrisystem KESSY (nøglefri adgang + Go) klarer det automatisk for dig og du behøver blot at trække i dørhåndtaget.

*Ekstraudstyr

PARKERINGSASSISTENT

Perfekt parkering

BAKKAMERA

Hvem har ikke kunnet tænke sig øjne i nakken? SEAT Leon Sportourer ST har den næstbedste løsning i form af et bakkamera. Med denne kamerafunktion overser du ikke noget, der foregår bag bilen.

*Ekstraudstyr

PARKERINGSSENSOR FOR OG BAG

Parkeringssensorer placeret i kofangerne både for og bag, giver dig en akustisk advarsel, hvis du kommer lidt for tæt på en genstand i nærheden af dig.

*Ekstraudstyr

PARKERINGSSENSOR FOR OG BAG

SEAT Leon Sportourer ST opfanger også det, du ikke selv kan se. Den holder med en akustisk advarsel på sikker afstand af de forhindring, der måtte gemme sig bag dig, når du forsøger baglæns parkering.

* Ekstraudstyr

/globalassets/modeller/ny-leon-st/teknologi/slider1.jpg

Underholdning for enhver

FULL LINK-TEKNOLOGI

Med Full Link-teknologi og et 8”-infotainmentsystem i den nye Leon Sportourer ST har du alt, hvad der skal til for at holde familien underholdt – og dig selv på rette spor. * Ekstraustyr

SE HVORDAN DET VIRKER

NAVIGATION SYSTEM PLUS

På rette vej

Navigationssystemet (inkl. Media System Plus) med 8” touch-screen vil hurtigt finde den bedste rute, uanset hvor du skal hen. Så hvad enten du skal køre børnene til fodbold på udebane eller er på vej sydpå på ferie, skal navigationssystemet nok sørge for du kommer frem til destinationen.

* Ekstraudstyr 

TEKNOLOGI

Smarte ekstrating

SEAT DRIVE PROFILE

Du har altid kontrollen i din bil. Du kan vælge mellem køreprogrammerne Normal, Sport, Eco eller en kombination af de tre med Individual og på den måde sikre, at der hjulophæng, acceleration og servostyring er præcist afstemt som du ønsker.

* Standard til FR og CUPRA

REGN- OG LYSSENSORER

Regnsensorerne registrerer, så snart det begynder at regner, og vil automatisk justere vinduesviskerne efter intensiteten – så enkelt er det. Og lyssensorer registrerer automatisk når det bliver mørkt eller lyst og justerer forlygterne til nær- eller kørelys. Nemmere kan det næsten ikke være.

* Standardudstyr til STYLE, XCELLENCE og FR

ELEKTRISK HÅNDBREMSE

Den elektriske håndbremse aktiveres automatisk når du standser bilen. Dette meget funktionelle udstyr forhindrer bilen i at begynde at trille, når du holder stille, eller der startes med Auto Hold-funktionen. Så er der en ting mindre at bekymre sig om.

* Standardudstyr til STYLE, XCELLENCE og FR