DESIGN

MODERNE IKON

SEAT Leon 5-dørs er designet til at skabe et moderne og ikonisk udtryk, der har sin egen særlige appel til alle slags aktiviteter. Med i købet er rigeligt med plads, så de gode oplevelser i livet kan nydes, og du kan klare hverdagens aktiviteter uden begrænsninger.

Udvendigt design

En ikonisk figur

Den udvendige side af SEAT Leon 5-dørs appellerer til de fleste.
Linjerne er nænsomt udformet, og resultatet er en strømlinet og stilfuld form med en unik karakter, der understøttes af for- og bagkofangeren.

/globalassets/modeller/ny-leon-5-dors/design/full-led12.jpg

Får enhver tur til at lyse op

FULL LED FORLYGTER*

Full-LED-forlygterne på SEAT Leon 5-dørs er designikoner i sig selv. De er foreningen af smukt nyt bildesign, forbedret teknologi og sikkerhed. *(Ekstraudstyr)

TRÆK FOR AT SKIFTE

Leon 5 dørs farver

Hvilken farve passer til dig?


Soft

Metallic
Standard i
Valgfri i
Style Xcellence FR

INTERIØR-DESIGN

Sæt dig til rette

Vi har designet et instrumentpanel, der sætter fokus på chaufførens opgaver under kørsel. Det ergonomiske design giver nem adgang til alle bilens imponerende detaljer og sikrer komforten på de lange ture.

/globalassets/modeller/ny-leon-5-dors/design/ambient1.jpg

Velvære i hver en farve

MULTIFARVET AMBIENTE LYS

<p style="color: white;">Gør køreturen mere farverig med multifarvet ambiente lys integreret i dørkarmen. Uanset hvilket humør du er i, er der en farve, der skaber den helt rette stemning.</p>

TRÆK FOR AT ÆNDRE FARVEN
/globalassets/modeller/ny-leon-5-dors/introduktion/slider1.jpg

Til din fornøjelse

INFOTAINMENT

Underholdning til alle aldre, f.eks med en 8” infotainment touchscreen med navigation* og Full Link-teknologi*. *(Ekstraudstyr)

OPLEV TEKNOLOGIEN

Xcellence Galleri

Livsførelse med stil.

Nyd livet med stil i XCELLENCE-varianten af SEAT Leon 5-dørs. Få det maksimale ud af turen med et ekstra strejf elegance i form af krom og andre karakteristiske Xcellence detaljer.

FR Galleri

Dynamisk i hver en detalje.

FR er den sportslige Leon, som tilføjer ekstra dynamik til den i forvejen sporty SEAT Leon ST. 17” letmetalfælge, det eksklusive indvendige indtræk og det ikoniske læderrat får dig til at mærke kvalitet. Alle FR detaljer er på plads, så selv dørtrinsbeskytter i aluminium naturligvis også har et oplyst FR logo.