Leon 5 Dørs

Fra 219.000 kr.
CO2 udledning fra 123 g/km
Brændstofforbrug op til 20,4 km/l

LEON 5-DØRS

Nærværende i nuet

Fyldt med frækt design og proppet med ny teknologi og udstyr, der kan hjælpe i alle tænkelige situationer – den venter kun på dig.

Den nye Leon 5-dørs har et moderne, ikonisk design til dig og dine daglige gøremål. Men der er ikke kun lagt vægt på god stil – også sikkerheden er topprioriteret. Så dermed kan du koncentrere dig om at køre smukt og nyde køreturen fra A til B.

Øje for detaljen

LEON 5-DØRS FR
Galleri
FR Galleri

FR-version tilfører ekstra dynamik til den allerede sporty Leon 5-dørs. Den perfekte bil til den sportsglade bilist. 17” letmetalfælgene, et eksklusivt indtræk og et ikonisk FR-læderrat giver dig helt rigtige sportslige fornemmelse. Og med små overraskende detaljer som f.eks. dørtrinsbeskytter i aluminium med integreret FR logo og unikke FR-designede kofangere, ved du, at det rette look altid er sikret.

Bagkofanger

Sporty bagkofanger, med synlig udstødning

Indstigningsliste

Indstigningsliste i aluminium med FR logo

Fælge

Giv din Leon et personligt præg med diverse fælge

Indtræk

FR sportssæder med røde sygninger

Cockpit

FR detaljer og instrumentering

/globalassets/modeller/ny-leon-5-dors/introduktion/ambient1.jpg

Dit eget lys

MULTIFARVET AMBIENTE LYS

En funktion, alle kan nyde. Det multifarvede ambiente lys i dørbeklædningen i den nye Leon 5-dørs, giver dig mulighed for at vælge mellem otte interiør-farvebelysninger og dermed skabe dine egen perfekte stemning.

SKIFT LYSETS FARVE
/globalassets/modeller/ny-leon-5-dors/introduktion/slider1.jpg

Til din fornøjelse

INFOTAINMENT

Underholdning til alle aldre, f.eks med en 8” infotainment touchscreen med navigation* og Full Link-teknologi*. *(Ekstraudstyr)

OPLEV TEKNOLOGIEN

SIKKERHED

Sikkert og forsvarligt

FODGÆNGERBESKYTTELSE*

Fodgængerbeskyttelsen registrerer, hvis nogen krydser vejen foran bilen, og advarer dig med et akustisk og visuelt signal, inden bremserne automatisk aktiveres.

* Ekstraudstyr.

TRAFIKKØ-ASSISTANCE*

Nu har du fået endnu en god grund til at elske din bil, selv i en trafikkø. Den nye Leon 5-dørs beregner afstanden til de foranholdende biler og regulerer accelerationen og decelerationen, samtidig med at du holder din bane.

*Fås kun som ekstraudstyr til biler med DSG transmission. Kræver også vognbane assistent og navigation.

NØD-ASSISTANCE*

Dette system analyserer chaufførens bevægelser, og når det registrerer, at der ikke er nogen reaktion, vil det blidt ryste bilen i form af mild opbremsning, reducere farten og endda korrigere styringen, indtil chaufføren igen tager over. Det aktiverer også katastrofeblinket for at advare andre bilister.

* Kun til biler med DSG-Gearkasse.

ADAPTIV FARTPILOT (ACC)

Ved hjælp af den nyeste radar teknologi i frontgrillen på din SEAT Leon, måler adaptiv fartpilot systemet afstanden, retningen og hastigheden på de biler, der kører foran dig. Systemet tilpasser din fart til deres og fastholder en sikker afstand ved at reducere eller øge hastigheden. Sikkert og simpelt.

* Ekstraudstyr.

FJERNLYS-ASSISTANCE

Når det er nødvendigt, skifter Leon automatisk fra fjernlys til nærlys, så de modkørende trafikanter ikke blændes. Dermed kan du koncentrere dig om vejen foran dig.

* Ekstraudstyr

1

2

3

4

Vælg din Leon 5 dørs

DER ER EN VERSION TIL ALLE

SEAT Leon 5 dørs

Leon 5 dørs

Leon 5 dørs

Leon 5 dørs

Leon 5 dørs