Det er stort

Storhed fås i alle størrelser.

SEAT Mii electric er en lille bil med store ambitioner. Ikke alene er den SEATs første produktionsklare elbil. Mii electric sætter også strøm til SEATs fremtid på el, som de kommende år byder på elbilen SEAT el-Born, plug-in-hybrid-versioner af Tarraco og Leon samt high-performance plug-in-hybridbiler i form af CUPRA Formentor og CUPRA Leon.

SEAT Mii electric forventes at få danmarkspremiere i slutningen af første kvartal 2020.

På alle måder

Perfekt bybil

SEAT Mii er i forvejen populær som bybil. I den elektriske version er den nærmest et perfekt urbant transportmiddel: Der er ingen emissioner, den er kvik i trafikken (0-50 km/t. på 3,9 sekunder), og med sine kompakte dimensioner er den nem at parkere.

Elmotoren yder 61 kW (83 hk)/212 Nm, og litium-ion-batteriet har en kapacitet på 36,8 kWh. SEAT Mii Electric har en topfart på 130 km/t og med en rækkevidde på cirka 260 km (WLTP), kan den også bruges på længere ture uden for byen.

 

Gå ikke på kompromis

Nyt spændende interiør

Indvendigt har SEAT Mii electric et opdateret instrumentpanel, ambiente-belysning, sportssæder med varme, sportslæderrat og læder på gearknop og håndbremsegreb. Standardudstyret omfatter også en vejbaneassistent. SEAT Connect forbinder SEAT Mii electric med app på smartphonen, hvor man bl.a. kan styre bilens aircondition, så man på forhånd kan køle kabinen på en varm sommerdag.

Hurtigt og nemt

Opladelig mobilitet

SEAT Mii electric kan hurtiglade med 40 kW DC med et CCS-stik, hvilket oplader batteriet til 80 procent på en time. Lader man med 7,2 kW AC ved en ladestander i byen eller en ladeboks hjemme, tager en opladning til 80 procent cirka 4 timer.

/globalassets/modeller/mii-electric/electric-slide-11.jpg

SEAT DriveMii App

Hvad holder dig opkoblet?

Køredata, håndskriftsgenkendelse og radiobetjening – SEAT DriveMii App gør det nemt at bevare kontrollen.

Se features

Designdetaljer

Mii electric har masser at byde på...

Opvarmede sportssæder

Sportssæder foran med indbygget varme og friskt design tilfører et ekstra præg sportslighed og komfort til alle køreture.

Nyt instrumentpanel

Mii electric byder på 5” farvedisplay, radio med 6 højttalere, ambientebelysning og en integreret smartphoneholder.

LED-blinklys i sidespejlene

Lækre detaljer som integrerede blinklys i sidespejlene er standard på den nye Mii electric.