DESIGN

STIL I EN FART

Hvis du lægger flair og lidenskab i alt, hvad du gør, hvorfor så ikke vælge en bil med samme stilfulde ånd? Mii kombinerer et smart design, intelligent indretning og smart teknologi. Det er det perfekte match til en travl livsstil - og så er den sjov at køre.

/globalassets/modeller/mii/design/slider1.jpg

Matchende Monokrom

FARVE PAKKER

Vælg mellem to stilfulde farve pakker, der vil forbedre din Mii og tilføje et strejf af raffinement til hver rejse. Eksteriør Black Pack indeholder 14 "" Silva "alufælge og sidespejle i en poleret sort, mens Eksteriør White Pack indeholder de samme 14" "Silva" alufælge og sidespejle i en elegant hvid. Uanset hvad du vælger, vil du være sikker på at fange opmærksomheden fra forbipasserende.

UDVENDIGT DESIGN

Gør din Mii din egen

En hurtig og nem måde at tilføje et ekstra strejf af individuel stil til din SEAT Mii: Den sorte eller hvide streamers pakke giver din Mii et strejf af din helt egen stil.

/globalassets/modeller/mii/design/easy-entry2.jpg

Easy Entry System

Hurtig Indskiftning

Når kørsel er så meget sjov, vil du bruge en hver undskyldning for at komme ud og omkring med dine venner. Med Easy Entry Systemet på 3-dørs Mii kan du nemt folde og skubbe de forreste sæder frem med et simpelt greb, så dine passagerer kan hoppe hurtigt ind og ud. Det behøver ikke være svært.

INSTRUMENTBORD

Farve kontraster skaber et iøjnefaldende design

FÆLGE

Definer din egen stil med et bredt udvalg af fælge

DETALJER

SEAT Mii er ikonisk og flot designet

SOLTAG

Det valgfrie panorama soltag er en fantastisk måde at fange noget solskin på vejen

DESIGN

Smart og selvsikker, uanset hvilken farve du vælger

FORLYGTER

Skarpt designede forlygter giver Mii et fængslende udseende

INTERIØR

Din bil skal kunne afspejle dig og din personlighed