NYDELSE

KOM SMART FRA START

Tilslut din Smartphone via Bluetooth og nyd øjeblikket efter din yndlingsmusik. Den brændstofbesparende Ecomotive motor gør turen til en ekstra nydelse – kilometer efter kilometer.

TILSLUTNING PÅ ET NYT NIVEAU

Infotainment

SEAT Mii kommer med et helt nyt infotainment system, som er endnu mere intuitivt, brugervenligt og smartere end tidligere. Der er noget for en hver. You&Mii musik giver dig kvalitet og dækker dine behov. You&Mii colourconnection+ giver dig alt du kunne tænke dig og lidt til. Vælg menufarve, efter hvad du føler og nyd surround sound højtalerne, som giver en fantastisk lydoplevelse. Kombineres dette med Smartphone integrationen samt DriveMii Appen, så vil din Mii ikke blot være den mest stillede bil på vejen, men også den smarteste.  

Alt du skal gøre, er at koble din Smartphone til dashboarded

Drive Mii App

Takket være Bluetooth og DriveMii appen, vil din Mii og Smartphone give dig info om din kørsel, lade dig styre din musik og foretage opkald direkte fra skærmen på din smartphone.

DriveMii appen giver dig også adgang til din Mii’s navigation, som er integreret i din smartphone. Dette gør opdatering af kortene lettere og det giver desuden mulighed for at bruge håndskrifts søgning, Microscrolling, Ecotrainer, Live Service og SEAT Call appen.

Sensor

Parkering sensor bag

Pludselig er parkering ingen sag længere med en Mii. De valgfrie parkeringssensorer bag informerer dig, når du er for tæt på bilen bag dig, og fjerner dermed gætterier - og stress – når du skal finde på plads.

OMTANKE

Længere på literen

Glæd dig til de mange funktioner, der både er gode for miljøet og for din egen økonomi. Fra det velfungerende Start-Stop system, Ecomotive motorerne med garanti for effektivitet og god benzinøkonomi til genindvindingen af den elektriske bremseenergi.

Mii tilbehør