DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

En praktisk start på en positiv forandring. Den nye SEAT Leon Plug-In e-Hybrid kører på 100% el, og skifter kun til benzin, når batteriet skal genoplades.

Hvad er en Plug-in eHybrid?

El og benzin i perfekt harmoni

Den nye SEAT Leon eHybrid er mere end en normal hybridbil. Som de fleste hybrider genoplades batteriet automatisk, men den nye Leon eHybrid er samtidig en plug-in-model.

Det betyder, at den først bruger sin elektriske motor, og kun tager benzinmotoren i brug ved behov for ekstra energi. For at genoplade batteriet tilsluttes den blot til et konventionelt elnet.

Med denne avancerede teknologi kan den nye SEAT Leon eHybrid, opnå en længere rækkevidde end en ren hybrid eller en konventionel elektrisk version. Og takket være eHybridens 100% elektriske motor kan du nemt køre emissionsfrit.

eHybrid fordele

Sæt strøm til din dag

I modsætning til konventionelle el- og hybridbiler, giver eHybrid dig muligheden for at øge din samlede rækkevidde takket være fleksible opladningsmuligheder.

  • Den elektriske motor bruger re-generativ bremsning for at øge rækkevidden
  • Kør op til 60 km* med nul CO2-emissioner
  • Brug batteriet fuldt ud med ekstern opladning
  • Spar penge på din daglige pendling

Kraft, rækkevidde og re-generation

Kør hele vejen

Performance

Den 75 kW elektriske plug-in motor kombineres med en 1,4 liters TSI-motor for at opnå en effekt på 150 kW. To motorer. Stærkere sammen.

Rækkevidde

Den nye SEAT Leon eHybrid får dig frem til din destination. Vælg udelukkende elektrisk i op til 60 km*, eller vælg kombinationen af elektrisk og benzin for at opnå en rækkevidde på 800 km.

Automatisk opladning

Opbremsninger hjælper dig med at komme videre. Re-generativ bremsning genoplader den elektriske motor for at give dig mere kraft, mens du kører.

Opladning

Energi til din dag

Klar til at lade op? Uanset om du er hjemme eller på farten, er det hurtigt og nemt at tilslutte din nye SEAT Leon eHybrid.

  • 100% på 3 timer med ladeboks fra Clever

* Midlertidig data.

Betingelser:

Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Prisreduktion v/ fravalg af Clever Unlimited og Unlimited Network: 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar.


Clever Unlimited: 369 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 9.714 kr. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: 7.500 kr. er inkl. i prisen, dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.


Clever Unlimited Network: 245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 1.470 kr.