DESIGN

PRAKTISK HAR ALDRIG FØR VÆRET SÅ SMART

Familier kan trække dig i alle retninger. Heldigvis for dig vil Toledo med glæde tage alt på. Det er en unik kombination af sporty 5-dørs og familie sedan - og bevis for, at praktisk og elegant kan samles i en smuk bil. Det slanke ydre og største bagagerum i klassen er kombineret med en rummelig indretning, som dine passagerer i alle størrelser vil elske.

Udvendigt design

Elegant fra alle vinkler

Hvad får man, når man kombinerer den underspillede elegance af en sedan med den praktiske alsidighed fra en stationcar? Den perfekte familie bil. Toledo ser også godt ud med præcise design linjer og raffinerede kanter og overflader - perfekt fuldendt med det generøse bagagerum, der åbner op som på en hatchback. Du kan virkelig få det hele.

/globalassets/modeller/toledo/design/led1.jpg

Full Led forlygter

Et skinnende eksempel på SEAT innovation

LED-forlygterne på Toledo er lette at se, på mere end én måde. De lyser exceptionelt godt op men er samtidigt energieffektive. De blænder ikke modkørende køretøjer men afgiver lys tæt på ægte dagslys, og så bliver du mindre træt, når du kører om natten. Og så ser de ualmindeligt godt ud.

Plads

Oceaner af plads

Bagagerumspladsen i Toledo er gode nyheder for en travl dagligdag. Det åbner som en hatchback, og har en kapacitet på over 550 liter. Så du kan pakke, hvad du har brug for og tage det med dig med lethed, og alle andre om bord kan også sagtens medbringe alle deres stumper.

Nem adgang til bagagerummet

Din ryg vil takke dig

Kapaciteten af en familie bil kombineret med bekvemmeligheden af en hatchback betyder, at Toledo har masser af plads i bagagerummet. Det åbner som en hatchback og giver dig nem adgang til dine ting. Og med sin størrelse, bliver intet efterladt.

INSTRUMENTBORD

Sort indtræk er designet til plads og komfort.

FÆLGE

Sæt tilbehør på bilen med 17” letmetalfælge.

INDVENDIGT

Media System Plus systemet tilpasses din underholdning som en del af køreoplevelsen.

SPEJLE

SEAT Toledo får hoveder til at dreje uanset for den kører.

SÆDER

Stilfuld, rummeligt interiør.

Forlygter

Nyd oplysningen fra LED lygter, fra alle vinkler.

SÆDER

Kør med komfort og i god stil med Alcantara indtræk.