Toledo

Fra 172.970 kr.
CO2 udledning fra 0 g/km
Euro NCAP test
Brændstofforbrug op til 18,2 km/l

Overblik

Din livsstil med stil

At køre familiebil behøver ikke at være ensbetydende med at klodse bremserne på din køreglæde. For udover at være en sikker, rummelig familiebil, tilbyder Toledo også en virkelig dynamisk køreoplevelse. Den kombinerer elegancen fra en sedan med alsidigheden fra en hatchback og det er en bil, der vil få lange familierejser til bare at flyve af sted.

Teknologi

Familie rejser

Hos SEAT er teknologi kun vigtig, hvis det beriger dine daglige oplevelser på vejen. De teknologiske funktioner i Toledo er designet til at holde dig inspireret, underholdt og sikker på en hver rejse.

  • Satelit navigation
  • Bluetooth mobil forbindelse
  • DAB Digital Radio
  • Bluetooth Audio Streaming

Sikkerhed

Kom ikke til skade

Sikkerhedsfunktionerne i Toledo kan vel være meget avancerede, men deres fordel for dig er ganske enkel - total ro i sindet. Toledo handler om sjov og alsidighed - og intet vil hjælpe dig nyde din bil mere end at vide at dig og dine passagerer er godt beskyttet.

  • Træthedsregistrering
  • Parkeringssensorer
  • Dæktryk overvågning
  • Elektronisk Stabilitets Kontrol (ESC) med Nødopbremsningsassistance

EFFEKTIVITET

Optimal præstation

Hvem siger, at du ikke kan nyde at køre og være brændstoføkonomisk på samme tid? Toledos motorer har en meget avanceret teknologi for større effektivitet og optimale brændstofforbrug. Og med funktioner som start / stop-system og bremsegenindvindings systemer er Toledo også god ved din tegnebog.

Tilbehør

Finjustering

Din Toledo leveres med alt det en sjov, stilfuld, praktisk familiebil har behov for. Men du kan finjustere det til perfektion ved at tilføje dit favorit ekstraudstyr.

Service

Problemfri service

Vi ønsker, den service, du får fra os er lige så problemfri som oplevelsen af at køre en SEAT. Det betyder, at vi altid sikrer at du modtager hurtig og effektiv service, som udføres efter de højeste standarder. Fordi den største ro i sindet kommer fra at vide du er i de bedste hænder.

VÆLG DIN Toledo

DER ER EN VERSION TIL ALLE

SEAT Toledo

Toledo

Toledo

Toledo Xcellence