BESKYTTELSE

KØREGLÆDE MED INDRE RO

Toledo er først og fremmest ægte køreglæde. Og glæden bliver ikke mindre af at tænke på bilens avancerede sikkerhed, der yder dig og dine passagerer god beskyttelse på turen – både aktivt og passivt.

6 AIRBAGS

4 gange sikkerhed

At køre en Toledo handler om at sjov og om at nyde turen, men når det drejer sig om sikkerhed, er denne bil meget alvorlig. Derfor er den udstyret med 6 airbags (2 foran, 2 i siden og 2 gardinairbags) med mulighed for deaktivering af passagerairbag’en foran. 

MBA + HBA

Stop sikkert

Det er trygt at vide, at hvis du er nødt til at bremse hårdt op i en nødsituation, kan du gøre det sikkert. Det hydrauliske bremseassistent-system (HBA) sætter ind, når du bremser pludseligt. Det registrerer, at du har brug for fuld bremsekraft, og øger bremsetrykket til ABS-systemet – og forkorter dermed bilens bremselængde.

ESC – Elektronisk Stabilitets Kontrol

Sten sikker

ESC med Hill Hold er en aktiv sikkerhedsteknologi der er designet til at styre styretøj, hjul, bremser og speeder, for at foretage de nødvendige justeringer hvis det er nødvendigt.

Isofix

Til den mest værdifulde last

Når det kommer til børns sikkerhed, er der ikke noget med at skære nogen hjørner. ISOFIX forankringssystemet, der anvendes i Toledo muliggør hurtig og sikker montering af to barnesæder, der sikrer dine små altid er fast forankret i bilen.