KØREMASKINE

AVANCERET NYDELSE

Toledo er ikke kun en veloplagt køremaskine. Det er også en bil, der med sin avancerede teknologi sørger for, at både sikkerhed og underholdning er faste passagerer på enhver tur.

Klima kontrol

Perfekt temperatur

Hold hovedet koldt i enhver situation. Toledo fås med klimaanlæg, som justerer temperaturen inde i bilen efter eksterne forhold - så du kan fastholde en ønsket temperatur, og glemme alt om at gå kold. 

SEAT MEDIA SYSTEM PLUS

Lyd på farten

Hvad vil dit lydspor til de lange ture være? Med Media systemet i Toledo, ved du, det kommer til at lyde godt. Den kraftfulde Radio / CD / MP3 afspiller har op til seks højttalere og krystalklar lyd - en af de bedste til akustisk ydeevne i sin klasse. Der er en fuld-farve touchscreen satellitnavigation og digital DAB-radio. Du får også integreret Aux-in samt Bluetooth-forbindelse til din medier - og funktionalitet til håndfrie opkald.

Mere teknologi

Tilføj ydelser

FART PILOT

Brug af speederen under lange køreture kan være trættende. Du kan aflaste fødderne, når du kører din Toledo - med fartpilot. Systemet gør kørslen lettere ved automatisk at opretholde din valgte hastighed - blot tag foden fra speederen, indstil den hastighed, du ønsker, og lad fartpiloten gøre resten.

PARKERINGSSENSORER BAG

Parkeringssensorer bag gør det lettere at komme ind - og ud af – en lille plads. Med sensorer er det som at have et ekstra par øjne. De hører, når du komme tæt på forhindringen bag dig, og fjerner dermed øjemålene og tager stress ud af parkering.

MOTORVEJSASSISTANCE

Den intelligente motorvejsfunktionen registrerer, når bilen er på motorvejen og løfter automatisk lysstrålen lidt for at oplyse mere af vejen forude, så du kan se endnu mere. En anden praktisk funktion, der lader dig fokusere på det sjove ved at køre din Toledo.

Hill Hold

Ikke længere op ad bakke

Hill hold tager stress ud af at starte din bil på en skråning. Funktionen forhindrer din bil i at rulle baglæns, så nu er det at starte din bil på en bakke lige så let, som hvis det var på en flad vej.

DSG

Uafbrudt gearskifte

DSG transmissioen kombinerer sportslighed fra en manuel gearkasse med fordelene ved en automatisk. Det skifter gear stille og roligt uden gearskifte pauser og forbedrer samtidig brændstoføkonomien.

EFFEKTIVITET

Optimalt brændstofforbrug, høj ydelse

Hvem siger, at du ikke kan nyde at køre og være effektiv på samme tid? Toledo motorer fås med avanceret teknologi for optimal effektivitet og brændstofforbrug. Funktioner som start / stop-system og Bremsegenindvinding gør det nemt at være økonomisk.