SEAT & CUPRA præsenterer spændende nyheder på biludstillingen i GenévePå denne års biludstilling i Genéve præsenterer SEAT et eksklusivt indblik i mærkernes bud på fremtidens mobilitet med elbils-koncepterne SEAT El-Born og SEAT Minimó. Samtidig præsenterer CUPRA den nye Formentor, som bliver mærkets næste kraftfulde familiemedlem – og den første bil der 100% CUPRA.

Se videoerne herunder fra Genéve, hvor pressechefen fra SEAT præsenterer den nye el-Born og CUPRA Formentor.

SEAT el-Born

SEAT el-Born er den første 100 % eldrevne model baseret på Volkswagen Groups MEB-platform. En konceptbil, som er opkaldt efter det mest berømte kvarter i Barcelona. En inspiration for SEATs designere og ingeniører, der har skabt en sportslig bil med den mest avancerede elektriske teknologi.

CUPRA Formentor

CUPRA Formentor er udviklet til at føre mærket ind i fremtiden med en af de mest avancerede drivlinjer og præstationer, som CUPRA-logoet er garant for, men på en bæredygtig måde. Kræfterne til CUPRA Formentor kommer fra den højtydende plug-in-hybridmotor – en drivlinje, der er skabt til at imødekomme nutidens krav til præstationer og effektivitet og til at begynde mærkets elektrificering

SEAT Minimó

SEAT løfter sløret for en vision for fremtidens urbane mobilitet med mærkets konceptkøretøj SEAT Minimó. Der vil revolutionere den urbane mobilitet. SEAT Minimó har de gode elementer fra en personbil: sikkerheden, komforten og de praktiske egenskaber, og disse elementer blandes med en motorcykels naturlige kvaliteter: den lille størrelse og adrætheden, og så tilføjes nye features med en elektrisk drivlinje og en komfortabel digital oplevelse.