SEAT Arona kåret som Årets Bil i Danmark 2018

SEAT & CUPRA Danmark

SEAT Arona kåret som Årets Bil i Danmark 2018

Den nye SEAT Arona er netop kåret som Årets Bil i Danmark 2018 af Motorjournalisternes Klub i Danmark (MKD). Arona vandt den prestigefyldte titel med 130 point over de nærmeste konkurrenter Ford Fiesta og Volkswagen Polo der henholdsvis fik 99 og 85 point.

”Vi er hos SEAT Danmark utrolig stolte af titlen som Årets Bil og glæder os til at introducere Arona i Danmark 6.-7. januar 2018. Titlen som Årets bil underbygger samtidig også SEATs vækststrategi over de seneste år, hvor vi har introduceret kvalitetsbiler med skarpt design, fremragende køreegenskaber og masser af komfort” udtaler Direktør Jesper Stoltenberg-Mathiessen.

Det er ikke første gang SEAT vinder titlen som Årets Bil i Danmark. I tidligere år har SEAT vundet med både SEAT Leon i 2006 og med SEAT Mii i 2013. ”Det er et stort skulderklap for os at vinde den eftertragtede titel for 3. gang og vidner samtidig om den levende udvikling SEAT som mærke har gennemgået” udtaler Direktør Jesper Stoltenberg-Mathiessen. Og med titlen som Årets Bil i Danmark 2018 kan SEAT nu rette fokus mod den nye SEAT Ibiza som både er i finalen til den prestigefyldte titel som Årets Bil i Europa 2018 (COTY) og den Europæiske AutoBest 2018 pris. 

SEAT Arona er elegant, rummelig, praktisk og komfortabel i dagligdagen og eventyrlysten, robust, sportslig og effektiv i weekenden. Dertil kommer bilens avancerede sikkerheds- og opkoblingsteknologi. SEAT Arona byder på et attraktivt og markant design, en lang række individualiseringsmuligheder samt det spanske mærkes sportslige DNA med dynamik og finesse. Det er en bil, som er nem at komme ind i og ud af – og så har den endda også god plads til din bagage.

Årets Bil 2018 introduceres i Danmark 6. -7. januar. SEAT Arona kommer med valg mellem fire motorer og fire udstyrsniveauer, så der er noget til enhver smag og pengepung. Priserne starter fra 169.900kr. for en Reference med 1.0 TSI 95 hk motor. Style-udstyrslinjen starter på 186.900 kr. for samme motor. Skal du have det ypperste? Så kan du vælge en Arona Xcellence fra 206.900 kr. eller en sportslig FR med 115 hk fra 219.900 kr.

Læs mere om SEAT Arona på seat.dk/arona


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk