SEAT & CUPRA præsenterer stærkt privatleasingprogram

SEAT Danmark

SEAT & CUPRA præsenterer stærkt privatleasingprogram

SEAT & CUPRA introducerer attraktive privatleasingpriser på de prisvindende modeller SEAT Ibiza og SEAT Arona samt den populære og rummelige SEAT Leon. Og som noget helt nyt kan man nu privatlease den eksklusive CUPRA Ateca og CUPRA Leon med masser af hestekræfter.

De prisvindende modeller SEAT Ibiza & SEAT Arona fås fra kun kr. 2.895,-/pr. md.

Med kun kr. 4.995,- i udbetaling og med en lav månedlig ydelse fra kun kr. 2.895,- kan man nu lease de prisvindende modeller SEAT Arona og SEAT Ibiza. SEAT Arona 1.0 TSI 95 hk. byder på masser af udstyr og man får blandt meget andet front assistent, fartpilot, 16” alufælge og 2-zoners klimaanlæg. SEAT Ibiza 1.0 TSI 95 hk. kan vælges som enten Xcellence version med eksklusivt udstyr som f.eks. p-sensor bag, nøglefri betjening og 2-zoners klimaanlæg eller som sportslig FR-version der bl.a. byder på 17” alufælge, FR sportssæder og regn- & lyssensor.

Den populære SEAT Leon fås fra kun kr. 2.995,-/pr. md.

Med SEAT Leon er man garanteret godt kørende. Og med en førstegangsydelse på kun kr. 4.995,- og en lav månedlig ydelse fra kun kr. 2.995,- for en Leon Style 1.0 TSI 115 hk. bliver det endnu sjovere. Den populære SEAT Leon Stationcar Style 1.0 TSI 115 hk. kan fås med samme udbetaling og med en ydelse fra kun kr. 3.095,-/md. Ønskes det ypperste? Så kan man f.eks. lease en Leon Stationcar 1.5 TSI EVO 150 hk. med DSG-gear i enten Xcellence eller FR version fra kun kr. 3.745,-/md.

Er drømmen en CUPRA? Så kan denne drøm nu leases uden at sprænge pengepungen.

Som noget helt nyt tilbydes de eksklusive modeller CUPRA Ateca og CUPRA Leon til privatleasing med en førstegangsudbetaling på kr. 25.000,-. Den nye CUPRA Ateca 2.0 TSI 300 hk. 4X4 er spækket med udstyr og der er kræset for både køreegenskaberne og designet. Den kan nu leases fra kun kr. 8.200,-/md. CUPRA Leon 2.0 TSI DSG 290 hk. byder på dynamiske køreegenskaber og praktik i perfekt kombination og fås nu til en lav ydelse fra kun kr. 5.895,-/md.

Læs mere om de mange gode privatleasingtilbud og se hele programmet på seat.dk/kampagne/privatleasing/


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk