LEON SP FR E-HYBRID

PRIVATLEASING AF SEAT LEON SPORTSTOURER FR PLUG-IN e-HYBRID
Slip bekymringerne

Bliv godt kørende i en helt ny SEAT Leon Sportstourer FR Plug-in e-HYBRID. Privatleasing er lige noget for dig, der ikke ønsker at spekulere over mulige værkstedsregninger, uforudsete udgifter og gensalgsværdi. Når du privatleaser en SEAT Leon Sportstourer FR Plug-in e-HYBRID, har du en fast månedlig ydelse, der også dækker service og evt. reparationsomkostninger de næste 36 måneder. 

Førstegangsydelsen er på 14.995 kr.

Nedenstående priser gælder for op til 15.000 km. pr. år. Kontakt din forhandler, hvis du ønsker et større antal km. pr. år.

Model Månedlig ydelse* Udbetaling Tilbagelevering Km/l CO2
(g/km)
Halvårlig
ejerafgift
Sml. omk. 12 mdr. Sml. omk. 36 mdr.
Leon Sportstourer FR Plug-in e-HYBRID 3.995 kr. 14.995 kr. 600 kr. 83,3 27 390 63.535 kr. 159.415 kr.

Betingelser: 

Privatleasing er inkl. service- og reparationsabonnement, der omfatter foreskrevne serviceeftersyn og reparationer, der er nødvendige som følge af normal drift og slitage. Dækker ikke forbrugsvæsker, dæk, eftermonteret udstyr, karosseri-, lak- eller rustbeskyttelse, forsynskontrol, syn, kosmetiske skader, interiør, lygter, spejle og glas, karosseri, rengøring, skader dækket af alm. forsikring eller som følge af udefrakommende genstande eller tyveri, hærværk, punkteringer mv. Se vilkår og begrænsninger på www.seat.dk/sr

Leasing udbydes af Volkswagen Semler Finans Danmark A/S. Forudsætter køb af kaskoforsikring, positiv kreditvurdering og BS-betaling. Ekskl. forsikring, dæk, brændstof. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

Ved leasing af en ny SEAT Leon SP FR plug-in hybrid bil, kan der tilkøbes en ladeboks fra Clever til 7.500 kr., når du samtidig køber et Clever Unlimited abonnement med en bindingsperiode på 6 måneder. 

Priserne er gældende for biler produceret til og med uge 24. Kontakt din nærmeste forhandler for rådgivning omkring den aktuelle pris.

Der tages forbehold for trykfejl.

En temperamentsfuld kombination

En benzin- og elmotor er fantastisk hver for sig, men når de slår sig sammen, får du en bil med endnu mere power, temperament og hestekræfter. SEAT har samlet det bedste fra de to verdener, som giver dig en ny elektrisk oplevelse, hvor kraft og køreglæde er taget til nye højder - nu med god samvittighed i den nye SEAT Leon Plug-In e-HYBRID. 

Din SEAT forhandler

Din SEAT forhandler er altid i nærheden - du kan finde den nærmeste SEAT forhandler ved at klikke på nedenstående link.