PRIVATLEASING AF SEAT TARRACO PLUG-IN e-HYBRID
Slip bekymringerne

Bliv godt kørende med den helt ny SEAT Tarraco Plug-in e-HYBRID. Privatleasing er lige noget for dig, der ikke ønsker at spekulere over mulige værkstedsregninger, uforudsete udgifter og gensalgsværdi. Når du privatleaser en SEAT Tarraco Plug-in e-HYBRID, har du en fast månedlig ydelse, der også dækker service og evt. reparationsomkostninger de næste 36 måneder. 

Førstegangsydelsen er 24.995 kr. 

Nedenstående priser gælder for op til 15.000 km. pr. år. Kontakt din forhandler, hvis du ønsker et større antal km. pr. år.

Tarraco Plug-in e-HYBRID - 5-sæders version
Månedlig ydelse* Udbetaling Tilbagelevering Km/l CO2
g/km
Halvårlig ejerafgift Sml. omk. 12 mdr. Sml. omk. 36 mdr.
Tarraco Xcellence 1. 4 TSI 245 HK DSG6  4.895 kr. 24.995 kr. 600 kr. 52,6 46 460 84.335 kr. 201.815 kr.
Tarraco FR 1.4 TSI 245 HK DSG6 5.195 kr. 24.995 kr. 600 kr. 55,6 41 430 87.935 kr. 212.615 kr.

Betingelser: 

Privatleasing er inkl. service- og reparationsabonnement, der omfatter foreskrevne serviceeftersyn og reparationer, der er nødvendige som følge af normal drift og slitage. Dækker ikke forbrugsvæsker, dæk, eftermonteret udstyr, karosseri-, lak- eller rustbeskyttelse, forsynskontrol, syn, kosmetiske skader, interiør, lygter, spejle og glas, karosseri, rengøring, skader dækket af alm. forsikring eller som følge af udefrakommende genstande eller tyveri, hærværk, punkteringer mv. Se vilkår og begrænsninger på www.seat.dk/sr

Leasing udbydes af Volkswagen Semler Finans Danmark A/S. Forudsætter køb af kaskoforsikring, positiv kreditvurdering og BS-betaling. Ekskl. forsikring, dæk, brændstof. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

Ved køb af en ny SEAT Tarraco plug-in hybrid bil, kan der tilkøbes en ladeboks fra Clever til 7.500 kr., når du samtidig køber et Clever Unlimited abonnement med en bindingsperiode på 6 måneder. 

Priserne er gældende for biler produceret til og med uge 24. Kontakt din nærmeste forhandler for rådgivning omkring den aktuelle pris.

Den luksuriøse Plug-in e-HYBRID

SEAT Tarraco Plug-in e-HYBRID gør nøjagtigt, hvad den siger - tilsluttes en strømkilde og giver mulighed for emissionsfri kørsel og skifter problemfrit til benzin på de lange ture, der kræver lidt mere energi.

Den nye SEAT Tarraco Plug-in e-HYBRID er perfekt til familien og alle deres oplevelser. Den luksuriøse SUV har ingen begrænsninger, og det kan du mærke fra det øjeblik, du triller bilen ud over kantstenen. 

 

Din SEAT forhandler

Din SEAT forhandler er altid i nærheden - du kan finde den nærmeste SEAT forhandler ved at klikke på nedenstående link.