ER DIN SEAT KLAR TIL FORÅRET?

SKIFTETID

Vinter- til sommerdæk

Nu er det snart tid til at få sommerhjulene på din SEAT. Selvom solen skinner, så anbefaler vi med at vente med at skifte til sommerdæk indtil 1. april. Det er dog en god idé at bestille tid til dette allerede nu, så vi er klar når du ønsker at få det gjort.

Hvis vi opbevarer sommer- og vinterhjulene for dig, så tester vi hjulene for skader (mønsterdybde, revner) og påminder dig før næste skift.

Få evt. udført en 4-hjulsudmåling, så dækkene ikke slides unormalt.

 

GODE RÅD

Opbevaring af hjul

Spar dig selv for pladsproblemer og beskidte fingre.

Lad os skifte dine hjul og opbevare dine vinterhjul, indtil det bliver vinter igen. Vi garanterer professionel opbevaring under de bedste forhold.

Vi mærker og kontrollerer dine hjul, så de hurtigt kan monteres igen med korrekt dæktryk fra start.

Vælger du selv at skifte og opbevare dine hjul, så er der nogle gode råd her, for at forlænge dine dæks levetid.

Dæk skal altid opbevares liggende, indendørs, tørt og så køligt som muligt. Risikoen ved at hjulene opbevares oprejst eller udendørs i længere tid er, at dækkene bliver deforme, gummiet tørrer og der opstår revner.

SEAT tilbyder også disse praktiske dæktasker til transport og hjemmeopbevaring. Fremstillet i kraftigt nylon med laminering på bagsiden. Bærehåndtag, velcro-lukning og med markering af hjulet placering. Passer op til og med 18" hjul.

4 stk. kun kr. 299,-

Sikker opbevaring

Taske til tagbøjler

Skiferien er slut og hvordan skal jeg opbevare mine tagbøjler indtil næste gang jeg får brug for dem?

SEAT tilbyder en opbevaringstaske som beskytter dine tagbøjler og holder styr på løsdele. Inklusiv en ekstra taske til monteringsvejledning, endekapper og ikke mindst monteringsnøglen.

Væk med saltet

SEAT Bremseservice

Vinterens sne og salt har været en hård cocktail for din bils bremser.

Derfor er det en god idé at få et komplet bremseeftersyn, hos din autoriserede SEAT partner, med kontrol, rens, smøring og justering af bremserne for og bag.

Lige nu tilbud hos din SEAT servicepartner, når du alligevel skal have byttet om til sommerdæk.

BREMSESERVICE ifm. hjulskift Kun kr. 798,-

Tilbuddet gælder til og med 30. april 2019.

Sikkerhed uden kompromiser

SEAT 4+ bremsedele

Spar 25% på reservedele til biler over 4 år

Reservedele til biler over fire år, også kaldet SEAT 4+ Reservedele, er reservedele udviklet specielt til biler, der er ældre end fire år og omfatter blandt andet almindelige sliddele som bremseklodser og -skiver, lyddæmpere, startbatterier, pollenfiltre, viskerblade og støddæmpere.

Hvordan kan SEAT så tilbyde kvalitets reservedele til konkurrencedygtige priser? Det kan de ved at producere reservedele til forskellige modeller på tværs af mærkerne og tilpasset bilernes alder fremfor serieproduktionen. De har dog ét til fælles: De er hundrede procent reservedele fra Volkswagen Group.

Vil du vide mere om 4+ Reservedele, så kontakt din lokale SEAT servicepartner.

Snart tid til sommerhjul

SEAT alufælge

Din SEAT Servicepartner er klar til at vise dig det store udvalg af originale og flotte SEAT fælge til Mii, Ny Ibiza, Leon, Arona og Ateca.

Kun SEAT originale alufælge kan gøre sig fortjent til SEAT-logoet i navet.

Unikke fælge som er designet kun til SEAT og med 6 års suppleringsgaranti.

ET frisk pust

Tilbehør til foråret

Tjek det selv og få det korrekte lufttryk, når du skifter til dine sommerhjul. 

Sjov men også praktisk dækformet kompressor. Tilsluttes cigaretstikket. ON/OFF-knap. Inkl. 3 adaptere til cykler, bolde og dæk. 12 V /250-260 PSI/18 bar.

Find mere tilbehør til dig og din SEAT her.

Ridser i lakken?

SEAT lakstifter

SEAT original lakstift med pensel garanterer nøjagtig farvematch samt glans og modstandsdygtighed som den oprindelige lakering. Til hurtige og nemme reparationer af mindre fejl i lakken, såsom ridser og stenslag. 1- eller 2-komponent lak. Prisen er for en 2-komponent lak.

125 kr.

Klimaservice fra kr. 995,-

SEAT KLIMASERVICE

Hvorfor er det vigtigt med regelmæssig vedligeholdelse af klimaanlægget? Kombinationen af fugt og varme er den ideelle grobund for bakterier og skimmelsvamp.

Hvis det trænger ind i kabinen via bilens klimaanlæg, kan det give ubehagelig lugt, gener på øjne og slimhinder med åndedrætsbesvær og allergiske reaktioner som følge. 

Lad det ikke komme så langt. Lad os teste dit klimaanlæg, kontrollere kølemiddel og pollenfilter, inden sommeren for alvor begynder. 

❄ Kontrol og trykprøvning

❄ Smøremiddel kontrol

❄ Rens/desinfektion. Fjerner ubehagelig lugt og forhindrer ny vækst af mikroorganismer.
❄ Om nødvendigt, nyt pollenfilter og kølemiddel (ekstra)
❄ Test af klimaanlæg

SPAR 20%

Klart udsyn

Viskerne har været på overarbejde denne vinter.

Spar 20% på viskerbladene og få dem monteret gratis. Vi kontrollerer samtidig forruden for stenslag.

Tilbuddet gælder til og med maj måned 2019.

Helt originalt

Nye stofmåtter

Når din SEAT skal forårsklargøres, så forny samtidig kabinen med originale stofmåtter til din Ateca, Mii, Ibiza, Arona, Toledo eller Leon.

Måtterne passer som skræddersyede og fremstillet i elegant velour. De forreste gulvmåtter har desuden SEAT fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen.

Spar 20% til og med 30. april.