SEAT SOMMERTJEK

SIKKERHED FOR EN GOD FERIE

Sommertjek

Bliv køreklar til sommerferien

Du kender det nok godt – efter mange kilometer i en fuldt pakket bil i sommervarmen kan man have en tendens til at miste overblikket i kabinen. Så hvorfor ikke optimere pladsen og investere i eksempelvis et armlæn, et opbevaringsnet eller en mobil-magnet til luftdyserne? Se med i vores lille 2-minutters guide med praktisk SEAT tilbehør, som du kan købe på vores Webshop eller hos din lokale SEAT-forhandler.

Er din SEAT klar til sommeren?

Sommertjek 299 kr.

Er du og din SEAT klar til sommeren? Til og med august 2018, tilbyder vi at kontrollere din SEAT for bl.a. nedenstående kontrolpunkter.

• Bilens servicestand

• Bremser, udstødning og undervogn

• Kølesystem

• Dæk/reservehjlul/dæk-kit

• Lys og lygter

• Anhængerstik

• Viskerblade, sprinkleranlæg inkl. påfyldning af sprinklervæske

 

Se tjeklisten og din egen huskeliste til bilferien nederst. 

Book tid til sommertjek her

 

Tidsfordriv til bagsædet

Malehæfte og farveblyanter

Når du har bilen inde til sommerferietjek, så bed samtidig om et gratis malehæfte med farveblyanter til dit barn. Begrænset antal - kun så længe lager haves.

A5 hæfte med 4 dobbelt-sider med forskellige illustrationer, herunder SEAT biler, 2 sider med klistermærker og 2 quiz-sider.

6 farveblyanter i farverne: gul, orange, rød, blå, grøn og brun, er i en papcylinder med gennemsigtigt blåt plastdæksel med indbygget i blyantspidser. Ø 24 x 100 mm. Aldersgruppe fra 3 år.

Hvis uheldet er ude

På den sikre side

Sikkerhedskit. For din egen sikkerheds skyld! Det er dog også et lovkrav i Danmark, hvis uheldet er ude, at have en advarselstrekant med i bilen. I flere Europæiske lande er det obligatorisk, både at have en advarselstrekant og sikkerhedsveste til alle passagerer med i bilen.

SEAT sikkerhedskit består af advarselstrekant, sikkerhedsvest, førstehjælps-etui og dynamo LED-nødlygte. Det hele samlet i praktisk lynlåstaske med velcro til fastgørelse i bagagerummet. 

295 kr.

Brug for ekstra opbevaring

Opbevaringsnet mellem forsæder

Prakisk elastisk net med opbevaringsrum til mellem forsæderne. Enkel på- og afmontering. Fås til Arona, Ibiza, Leon og Toledo.

325 kr.

Ridser i lakken?

SEAT lakstifter

SEAT original lakstift med pensel garanterer nøjagtig farvematch samt glans og modstandsdygtighed som den oprindelige lakering. Til hurtige og nemme reparationer af mindre fejl i lakken, såsom ridser og stenslag. 1- eller 2-komponent lak. Prisen er for en 2-komponent lak.

125 kr.