ER DU OG DIN SEAT KLAR TIL VINTEREN?

Tryghed før vinteren

Vintertjek kun kr. 199,-

Hos SEAT vil vi gerne give dig og din bil tryghed i de kommende vintermåneder.

Fra 1. november og resten af 2017, tilbyder vi et vintertjek af din SEAT inklusiv elektronisk diagnoseudlæsning på original SEAT tester til kun kr. 199,- 

Vintertjekket af din SEAT indbefatter: Servicestatus og kontrol af følgende punkter - lys og lygter - viskerblade og sprinklersystem - dækmønster og slidtage - bremser, støddæmpere, styretøj og udstødning - batteri - kølersystem m.m.

Vintertjekket foretages naturligvis af en certificeret servicetekniker. 
 

Husk det nu

Skift til vinterdæk

Temperaturen falder og risikoen for den første frost og sne stiger. Kontakt din SEAT Servicepartner i god tid og undgå ventetid, når dette sker - og ikke mindst at undgå, farlige situationer, ærgerlige skader og forsinkelser i trafikken.

Vi anbefaler minimum 3 mm mønsterdybde på dine vinterdæk, så de bevarer de forbedrende egenskaber i kulde og ved kørsel i sne og på is.

Har du ikke vinterhjul endnu, så få et tilbud på vinterdæk monteret på dine eksisterende fælge eller på nye letmetal- eller stålfælge.

Se aktuelle tilbud på originale SEAT vinterhjul herunder.

KØR SMUKT OM VINTEREN

Vinterkomplethjul Alu

ABRERA letmetalfælge monteret med bl.a. Pirelli eller Bridgestone vinterdæk. Hvorfor ikke køre smukt hele året?

Vi kan tilbyde disse smarte vinterhjul med letmetalfælge til Ny Ibiza, Ateca og Leon, så længe lager haves. ABRERA II fås i sølv, sort eller antracit. Hør nærmere hos din SEAT Servicepartner.

15" til Ny Ibiza med 185/65 R15". Komplet sæt fra kun kr. 6.695,-

16" til Leon med 205/55 R16". Komplet sæt fra kun kr. 7.995,-

16" til Ateca med 215/60 R16". Komplet sæt fra kun kr. 9.495,-

Alle priser vejl. udsalg incl. moms og excl. montering. 

 

FLERE MULIGHEDER

Vinterkomplethjul Stål

SEAT tilbyder også vinterdæk på stålfælge til Mii, Ibiza, Toledo, Leon og Ateca.

Eks. 4 stk. Mii originale stålfælge monteret med BARUM eller FULDA vinterdæk fra kun kr. 3.495,- (så længe lager haves).

Eller 15" med Klebér Krisalp HP3 185/60R 15 til Toledo til kun kr. 3.995,- (så længe lager haves)

Din SEAT Servicepartner har også andre dækmærker og kan også give dig et godt tilbud på nye vinterdæk monteret på dine eksisterende stål- eller alu-fælge.

Tilbud

Hjulkapsler

Pift dine stålvinterhjul op med originale heldækkende hjulkapsler. Lige nu har vi tilbud på hjulkapsler til kun kr. 595,- for 4 stk.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Ibiza 15" (ref. 6J0071455  1ZX)

Toledo 15" (ref. 6JA071455  1ZX)

Leon 15" (ref. 5F0071455  1ZX)

GODE RÅD

Opbevaring af hjul

Spar dig selv for pladsproblemer og beskidte fingre.

Lad os skifte dine hjul og opbevare dine sommerhjul, indtil det bliver forår igen. Vi garanterer professionel opbevaring under de bedste forhold.

Vi mærker og kontrollerer dine hjul, så de hurtigt kan monteres igen med korrekt dæktryk fra start.

Vælger du selv at skifte og opbevare dine hjul, så er der nogle gode råd her, for at forlænge dine dæks levetid.

Dæk skal altid opbevares liggende, indendørs, tørt og så køligt som muligt. Risikoen ved at hjulene opbevares oprejst eller udendørs i længere tid er, at dækkene bliver deforme, gummiet tørrer og der opstår revner.

SEAT tilbyder også disse praktiske dæktasker til transport og hjemmeopbevaring. Fremstillet i kraftigt nylon med laminering på bagsiden. Bærehåndtag, velcro-lukning og med markering af hjulet placering. Passer op til og med 18" hjul. Ref. 000071770C

4 stk. kun kr. 299,-

Klart udsyn

Viskerblade Spar 20%

Viskerne har virkelig været på overarbejde denne sommer!

Viskerblade bidrager til at køre sikkert. Et viskerblads gummi vil under  normale omstændigheder gennemsnitligt tørre ca. 800 km forrude overflade på et halvt år. Solens stråler, luft og andre påvirkninger fra vejret gør viskerbladets gummi porøs og stift. Viskerbladets læbe skades af tørre insektrester som ikke fjernes fra forruden og af frost og is om vinteren. Beskadigede viskerblade kan efterlade striber eller trafikfilm på forruden, knirke og vibrere larmende. Hvis dette er tilfældet, bør de udskiftes.

Spar 20% på viskerbladene og få dem skiftet gratis. Vi kontrollerer samtidig forruden for stenslag.

Tilbuddet gælder til og med december 2017.

PRAKTISK

Gratis stofmåtter*

Efterår og vinter betyder også regn, slud, sne og mudder, med deraf følgende dug på ruderne, beskidte stofmåtter i kabinen og bagagerummet.

SEAT originale gummimåtter giver bedre beskyttelse mod vand, snavs og vejsalt. De forreste måtter, ved fører- og passagersæde, er desuden forsynet med SEAT fastgørelsessystem for bedre sikkerhed.

SEAT's bagagerumsbakke er i kraftigt gummi-materiale. Passer perfekt til bunden og beskytter den mod snavs og vand.

*Få et sæt originale stofmåtter med gratis (værdi kr. 545), betinget af samtidig køb af originale SEAT gummimåtter og en bagagerumsbakke.

Så kan din SEAT også blive klædt på til de tørre dage og være klar til foråret.

Tilbuddet gælder Mii, Ibiza 09-, Toledo 12-, Leon 12- og Ateca, til og med 31. december 2017.

Altid ved hånden

Isskraber

Kolde morgener og is på ruderne. Din SEAT Servicepartner har selvfølgelig også isskrabere i bilistbutikken - bl.a. denne smarte SEAT isskraber, som passer i Ateca og Toledo's specielle holder i klappen til tankdækslet. Så er isskraberen altid tilgængelig, og inden du åbner dørene. Pris kr. 59,- 

Ref. 000096010D

Hvis uheldet er ude

Sikkerhedskit

Advarselstrekant er obligatorisk og tilrådeligt at have med i bilen i Danmark, hvis uheldet er ude. Desuden anbefales det at have sikkerhedsvest og forbindingskasse med.

I flere europæiske lande er det dog obligatorisk af have dette sikkerhedsudstyr med i bilen.

SEAT kan f.eks. tilbyde komplet et sikkerhedskit, som indeholder de væsentlige elementer: advarselstrekant, sikkerhedsvest, lille førstehjælpsetui og en dynamo nødlygte. Leveres i en praktisk pose m/velcrobånd, som sikrer posen i bagagerummet. Ref. 000093990AF

Pris kr. 285

Find nærmeste servicepartner