ER DIN SEAT KLAR TIL VINTEREN?

SE VORES MANGE GODE TILBUD HER...

Alu eller stål

Vinterkomplethjul

Bare fordi det er vinter behøver du ikke køre med kedelige hjul. Du kan nu få skarpe priser på SEAT original alufælge eller stålfælge monteret med premium vinterdæk fra bl.a. Pirelli eller Bridgestone.

Vi tilbyder vinterhjul med flotte letmetalfælge til Ny Ibiza, Arona, Ateca og Leon.

15" til Ny Ibiza med 185/65 R15". Komplet sæt fra kun kr. 6.895,-

16" til Arona med 205/60 R16". Komplet sæt fra kun kr. 9.495,-

16" til Leon med 205/55 R16". Komplet sæt fra kun kr. 7.995,-

16" og 17" til Ateca. Bl.a. 215/60 R16". Komplet sæt fra kun kr. 9.795,-

Alle priser vejl. udsalg inkl. moms.

Undgå ventetid, når sneen først er faldet

Skift til vinterdæk nu

Temperaturen falder og risikoen for den første frost og sne stiger. Kontakt din SEAT Servicepartner i god tid og undgå ventetid, når dette sker - og ikke mindst at undgå, farlige situationer, ærgerlige skader og forsinkelser i trafikken.

Vi anbefaler minimum 3 mm mønsterdybde på dine vinterdæk, så de bevarer de forbedrende egenskaber i kulde og ved kørsel i sne og på is.

Har du ikke vinterhjul endnu, så få et tilbud på vinterdæk monteret på dine eksisterende fælge eller på nye alu- eller stålfælge.

Tilbud

Hjulkapsler

Pift dine stålvinterhjul op med originale heldækkende hjulkapsler. Lige nu har vi tilbud på hjulkapsler til kun kr. 595,- for 4 stk.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.

14" til Mii

15" til Ibiza og Leon

16" til Leon

Altid ved hånden

Isskraber

Kolde morgener og is på ruderne. Din SEAT Servicepartner har selvfølgelig også isskrabere i bilistbutikken - bl.a. denne smarte SEAT isskraber, som passer i Ateca og Toledo's specielle holder i klappen til tankdækslet. Så er isskraberen altid tilgængelig, og inden du åbner dørene. Pris kr. 65,- 

GODE RÅD

Opbevaring af hjul

Spar dig selv for pladsproblemer og beskidte fingre.

Lad os skifte dine hjul og opbevare dine sommerhjul, indtil det bliver forår igen. Vi garanterer professionel opbevaring under de bedste forhold.

Vi mærker og kontrollerer dine hjul, så de hurtigt kan monteres igen med korrekt dæktryk fra start.

Vælger du selv at skifte og opbevare dine hjul, så er der nogle gode råd her, for at forlænge dine dæks levetid.

Dæk skal altid opbevares liggende, indendørs, tørt og så køligt som muligt. Risikoen ved at hjulene opbevares oprejst eller udendørs i længere tid er, at dækkene bliver deforme, gummiet tørrer og der opstår revner.

SEAT tilbyder også disse praktiske dæktasker til transport og hjemmeopbevaring. Fremstillet i kraftigt nylon med laminering på bagsiden. Bærehåndtag, velcro-lukning og med markering af hjulet placering. Passer op til og med 18" hjul.

4 stk. kun kr. 299,-

Klar til brug

Sprinklervæske

Originalt SEAT sprinklervæske i praktisk  3 l plastpose, som kan bruges ufortyndet eller blandet i forholdet 1:1.

Sprinklervæsken er udviklet efter fabrikkens kvalitetsstandarter og er forenelig med alle bilens komponenter, så man undgår skader på bilens lak, gummilister, ruder samt karosseridele.

Sprinklervæsken har en stærk rengøringseffekt  - med behagelig citronduft og er samtidig biologisk nedbrydelig.

Collected Store.

Klart udsyn

Nye viskerblade

Viskerblade bidrager til at køre sikkert, og solen har i denne sommer været ekstra hård ved bilens viskerblade. 

Solens UV-stråler, luft og andre påvirkninger fra vejret gør viskerbladets gummi porøs og stift. 

Et viskerblads gummi vil under normale omstændigheder gennemsnitligt tørre ca. 800 km forrude overflade på et halvt år.

Viskerbladets læbe skades desuden af tørre insektrester og fugleklatter som ikke fjernes fra forruden. Beskadigede viskerblade kan efterlade striber eller trafikfilm på forruden, knirke og vibrere larmende. Hvis dette er tilfældet, bør de udskiftes, så de er klar til efteråret og den kommende vinters regn, sne og slud.

Hvis uheldet er ude

På den sikre side

Sikkerhedskit. For din egen sikkerheds skyld! Det er dog også et lovkrav i Danmark, hvis uheldet er ude, at have en advarselstrekant med i bilen. I flere Europæiske lande er det obligatorisk, både at have en advarselstrekant og sikkerhedsveste til alle passagerer med i bilen.

SEAT sikkerhedskit består af advarselstrekant, sikkerhedsvest, førstehjælps-etui og dynamo LED-nødlygte. Det hele samlet i praktisk lynlåstaske med velcro til fastgørelse i bagagerummet.

Sikkerhed uden kompromiser

SEAT 4+ bremsedele

Spar 25% på reservedele til biler over 4 år

Reservedele til biler over fire år, også kaldet SEAT 4+ Reservedele, er reservedele udviklet specielt til biler, der er ældre end fire år og omfatter blandt andet almindelige sliddele som bremseklodser og -skiver, lyddæmpere, startbatterier, pollenfiltre, viskerblade og støddæmpere.

Hvordan kan SEAT så tilbyde kvalitets reservedele til konkurrencedygtige priser? Det kan de ved at producere reservedele til forskellige modeller på tværs af mærkerne og tilpasset bilernes alder fremfor serieproduktionen. De har dog ét til fælles: De er hundrede procent reservedele fra Volkswagen Group.

Vil du vide mere om 4+ Reservedele, så kontakt din lokale SEAT servicepartner.