SEAT Originale reservedele®
- reservedele der er fremstillet, så de passer til din SEAT.

 

Kvalitet som betaler sig og giver dig den bedst mulige sikkerhed, pålidelighed og ydeevne. Vi ved nemlig, hvad der er bedst for din bil.

 

Kun det bedste er godt nok

Høj kvalitet

Vi bruger altid SEAT Originale Reservedele til service og reparationer. Nøjagtig de samme dele, der bruges, når vi producerer vores biler.

Undgå bekymringer

Vi har to års garanti på alle reservedele. Det giver dig sikkerhed og sparer dig for bekymringer.

 

 

Find forhandler her >

Original er bedst

SEAT har reservedele til både nye og ældre SEAT-modeller, der sikrer, at vi til enhver tid kan finde den rigtige del, der passer præcis til din bil.

SEAT 4+ Reservedele

Young at heart

Er din SEAT mere end 4 år gammel? SEAT 4+ Reservedele er en funktionel løsning og reservedele til en fordelagtig pris. Og så er du sikker på at reservedelene passer perfekt til din SEAT.

Undgå kopier

Vælg originale reservedele

Vi er ikke alene, det ved vi godt, og det er ”let” at kopiere en reservedel, så den ligner den originale.

Tests udført af TüV (Technischer Überwachungsverein) dokumenterer, at mange kopi-reservedele er lavet af ringere materialer og har dårligere pasform end originale reservedele.

En typisk kopi-bremseklods bliver f.eks. hurtigere slidt, bremser dårligere og kræver ekstra tilpasning og muskelkraft under monteringen. Du sparer måske penge på selve klodsen, men du betaler ekstra i arbejdsløn og risikerer ringere sikkerhed.