SEAT stormer frem i Danmark

SEAT Danmark

SEAT stormer frem i Danmark

SEATs salg i Danmark steg med hele 35,6% i 2019 – ikke mindst takket være privatleasing med attraktive priser. SEATs privatleasing alene steg mere end 500%. Den positive udvikling forventes at fortsætte i år, hvor der kommer fem nye SEAT og to CUPRA til Danmark – deriblandt to elbiler og to plug-in-hybridbiler.

2019 blev året, hvor danskerne for alvor tog det spanske bilmærke til sig og salget steg med hele 35,6%. Dermed er SEAT et af de hurtigst voksende bilmærker i Danmark.

Privatleasing med mange modeller og attraktive priser

Stigningen skyldes i høj grad salget af SEATs populære SUV’er, Arona, Ateca og Tarraco samt SEATs attraktive priser på privatleasing. F.eks. kan man i øjeblikket få stationcaren SEAT Leon Sportstourer fra kun 2.595 kr. pr. måned med en udbetaling på 4.995 kr.

De skarpe priser og det brede privatleasingprogram, hvor stort set alle SEAT fås på privatleasing, er noget, som danskerne har lagt mærke til, for alene SEATs privatleasing steg med mere end 500% i 2019.

“Vi er glade for, at vores attraktive privatleasingprogram er en succes hos danskerne. De har fået øjnene op for, at de kan køre i sportslige biler af høj kvalitet til lave priser,” siger Christian Kynding, som er direktør for SEAT Danmark.

Danmarks billigste elbil

SEATs succes tegner til at fortsætte i år, hvor der kommer ikke mindre end fem nye SEAT og to CUPRA til Danmark. Det spændende SEAT-år starter om et par måneder med lanceringen af SEATs første elbil, SEAT Mii Electric, der med en pris fra 149.990 kr. bliver Danmarks billigste elbil.

Der står også el over meget af drivlinjen, når den nye SEAT Leon får danmarkspremiere til sommer. Den vil kunne fås med konventionelle brændstofmotorer, som mild-hybridbil og senere på året som plug-in-hybridbil.

Fokus på el og performance

SEATs mest markante lancering i år bliver dog El-born, der er SEATs første 100% elektriske model på MEB-platformen. Den forventes at komme til Danmark i fjerde kvartal. I det kvartal bliver der trængsel hos SEAT-forhandlerne, for det byder også på et facelift af Ateca samt Tarraco som plug-in-hybridbil. Og ikke mindst er der to store nyheder fra SEATs sportslige mærke, CUPRA, der stiller med CUPRA Leon og CUPRA Formentor, som også vil kunne fås som plug-in-hybrid.

“2020 bliver et skelsættende år for SEAT. Både hvad angår eldrift og performance. Vi ser frem til at give vores kunder masser af køreglæde og værdi i hverdagen”, siger Christian Kynding.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk