SEAT

VEJHJÆLP

SEAT Vejhjælp i op til 10 år

Fra det øjeblik, du køber din nye SEAT, vil du kunne nyde fordelene ved SEAT Vejhjælp og den omfattende servicepakke – i op til 10 år.

De første 2 år efter at du har købt din nye SEAT, dækker SEAT Vejhjælp automatisk og hvis du ønsker at fortsætte med denne komfortable service, kan du forlænge SEAT Vejhælp op til 10 år.

Dette gør du ved at overholde de foreskrevne serviceeftersyn hos en dansk SEAT servicepartner og selv hvis du sælger din SEAT, kan den nye ejer overtage fordelene ved SEAT Vejhjælp.

Har du brugt et uautoriseret værksted?

Selvom du har været på et andet værksted – tilgiver vi dig gerne! Men for igen at kunne tilbyde dig SEAT Vejhjælp vil vi gerne være helt sikker på, at din bil er i orden. Så det du skal gøre er, at få udført et stort serviceeftersyn hos en dansk SEAT servicepartner og så er du igen dækket af hele den store pallette af serviceydelse, der sørger for din mobilitet, når uheldet er ude, og bilen ikke kan køre videre.

Hvis uheldet er ude
70 20 18 58 – den direkte vej til SEAT’s specialister


Mange forsikringsselskaber foretrækker at bruge et karrosseriværksted, som de har en rabataftale med. Folkene på disse værksteder er sikkert dygtige nok, men de har ikke det korrekte SEAT måleudstyr, bruger næppe originale reservedele og er ikke specialuddannede i at reparere SEAT. Så hvis du vil være sikker på at få en reparation, der får din bil i absolut topform igen, er der kun én vej: en dansk autoriseret SEAT servicepartner.

Denne service er ikke begrænset af bilens alder. Læs meget mere om skadeservice ved at klikke her eller kig i folderen, der ligger sammen med din instruktionsbog.