Spanske CUPRA sætter sig tungt på padelsporten i Danmark: bliver navnesponsor af CUPRA Danish Padel Open-turneringen

SEAT & CUPRA Danmark

Spanske CUPRA sætter sig tungt på padelsporten i Danmark: bliver navnesponsor af CUPRA Danish Padel Open-turneringen

Padelsportens succes i Europa startede i Spanien og Danish Padel Open har i år fået en hovedsponsor: Det spanske bilmærke CUPRA. Siden 2018 har CUPRA været hovedsponsor for World Padel Tour. Nu er turen – og touren – kommet til Danmark. Når World Padel Tour gæster Danmark og turneringen afholdes, bliver det i år under navnet CUPRA Danish Padel Open.

CUPRA vil udvikle padelsporten

CUPRA og Danish Padel Open er gået sammen om at bringe padel-sporten til nye højder i Danmark. Ved at blive navnesponsor for CUPRA Danish Padel Open hjælper vi med at styrke sportens tilstedeværelse i Danmark og føre det imponerende potentiale, der findes i padelsporten ud til danskerne.

Padelsportens succes på den europæiske scene startede i Spanien, og har de seneste par år oplevet en enorm vækst i hele verden. Særligt de nordiske lande har taget den populære racket-sport til sig. Her kan mange paralleller drages til spanske fremadstormende CUPRA. På de kun fem år, bilmærket har eksisteret, har CUPRA oplevet en eksplosiv vækst i både Spanien og resten af Europa.

”Det er helt naturligt for os at støtte op om padel i Danmark. Padel er både sjovt og socialt og så har det en stærk association til Spanien. For os er det mere end en sport - det er et fantastisk community med tusindvis af entusiaster, som ikke er bange for at prøve noget nyt eller udfordre hinanden” siger Philip H. Frederiksen, PR- og marketingchef i CUPRA Danmark.

Han tilføjer desuden, at der er indgået et samarbejde med det unge padelsporttalent, Emil Lilleøre og CUPRA Danmark. Emil bliver samtidig den første padelspiller til at modtage en ungdomsuddannelse under Team Danmark. At blive en del af Team Danmarks uddannelsesordning kræver en sportslig godkendelse fra et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund, hvilket understreger, at padelsporten er ved at opnå sit potentiale som en dybt professionaliseret sportsgren. Det er netop denne udvikling, som CUPRA Danmark ønsker at være en del af, med sine sponsoraftaler med både Emil Lilleøre og CUPRA Danish Padel Open.

CUPRA Danish Open er en del af World Padel Tour, hvor 246 af de bedste spillere fra hele verden deltager i Royal Stage i Hillerød d. 17.-21. maj 2023.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk