Værkstedstest

Vil du være med til at teste og forbedre dit værksted?

Når du vælger et autoriseret SEAT-værksted, så skal din bil være i trygge hænder. For at sikre at kvaliteten på vores værksteder er helt i top og din SEAT værdig, foretager vi løbende værkstedstests af alle vores værksteder. For at gennemføre vores værkstedstests har vi brug for din bil og din hjælp. 

Står din bil og skal til serviceeftersyn lige straks, så vil vi meget gerne låne den – og du bliver selvfølgelig belønnet for det! Som tak for ulejligheden modtager du et værdibevis på 2.500,-, som du bagefter kan bruge på selve serviceeftersynet. Du kan naturligvis også bruge værdibeviset på SEAT-tilbehør, SEAT-merchandise eller servicering af en af dine andre SEAT-biler. 

Værdibeviset gælder 2 år og skal bruges i forretningen som har udført serviceeftersynet.

 

Hvordan foregår værkstedstesten?

Når vi værkstedstester påfører vi en række testbiler nogle ”fejl”, for derefter at lade dem gennemgå et normalt serviceeftersyn. Efter endt serviceeftersyn vil det blive tjekket, at fejlene er blevet udbedret; på den måde kan vi kontrollere, at vi gør vores arbejde godt nok. Skulle det, mod forventning, ske, at vores værksted overser en fejl, kan du være helt rolig. Vi sørger for, at alle de "fejl", vi påfører din bil, bliver udbedret inden du får den retur.

De fejl, vi påfører din bil kan eksempelvis være uens dæktryk og fejljustering af lygter.

Hvorfor står Teknologisk Institut for værkstedstesten?

For at sikre uvildigheden, er det Teknologisk Institut, der står for udvælgelsen af de biler, der deltager i vores værkstedstest. Teknologisk Institut udfører værkstedstests som omfatter kalibrering af værkstedernes udstyr og reparationskontrol på flere tusinde reparationsforløb årligt. Formålet med værkstedstestsne er at sætte fokus på kvalitet og skabe dialog om kvalitetsforbedringer.

Kan min bil bruges?

  • Den skal være minimum 1 år og maksimum 10 år gammel
  • Du skal ikke have booket et serviceeftersyn i forvejen
  • Den skal have kørt mellem 30.000 km og 250.000 km
  • Bilen skal være i god stand
  • Bilen skal have fået foretaget alle de korrekte og regelmæssige serviceeftersyn – altså have et komplet udfyldt servicehæfte.


Hvordan ved jeg om min bil er udvalgt til at deltage?

Hvis du er en af de heldige, der bliver udvalgt til at deltage i SEATs værkstedstestprogram, vil du senest 14 dage før det angivne servicetidspunkt blive kontaktet af Teknologisk Institut, hvor du bliver sat grundigt ind i testproceduren – I gennemgår i fællesskab hvor og hvordan du skal booke tid, indleveringstidspunkt og meget mere.

Når din bil har været til service på værkstedet modtager du et spørgeskema omkring din oplevelse af værkstedets håndtering af både dig og din bil.

Bliver du ikke udvalgt, så er du velkommen til at tilmelde din bil igen, næste gang den skal have foretaget et serviceeftersyn.


Når du kontakter os, giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger.