Værkstedstest

Når du vælger et autoriseret SEAT værksted, så er din bil i trygge hænder. For at sikre at kvaliteten er helt i top, foretager vi løbende Værkstedstest af alle vores værksteder.

Til det har vi brug for din SEAT, og vi vil selvfølgelig belønne dig for det. Som tak for hjælpen vil du modtage et gavekort på 2.500 kr. til brug i den SEAT forretning, hvor du har fået udført dit serviceeftersyn.

 

Din SEAT skal opfylde følgende specifikationer for at kunne deltage i Værkstedstesten:

  • Bilen skal være mellem 1 og 10 år gammel.
  • Den skal have kørt mellem 30.000 og 250.000 km.
  • Alle tidligere serviceeftersyn skal være overholdt og kunne dokumenteres

 

Ved værkstedstest påføres testbilen en række ”fejl”, og herefter gennemgår den et normalt serviceeftersyn. Efter endt serviceeftersyn vil det blive tjekket, at fejlene er blevet udbedret. Værkstedstesten undersøger både de tekniske og servicemæssige processer ved serviceeftersyn.

Værkstedstesten gennemføres i samarbejde med Teknologisk Institut, og det er dem, der står for udvælgelsen af de biler, der deltager i vores Værkstedstest. Hvis du er en af de heldige, der bliver udvalgt til at deltage i SEATs værkstedstestprogram, vil du senest 14 dage før det angivne servicetidspunkt blive kontaktet af Teknologisk Institut.

Bliver du ikke udvalgt, så er du velkommen til at tilmelde din bil igen, næste gang den skal have foretaget et serviceeftersyn.


Når du kontakter os, giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger.