VI TAGER HÅND OM DIN SEAT

SEAT SERVICE

SEAT SERVICE

Til tjeneste

Vi ønsker at du skal nyde hvert minut i din SEAT. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tage os godt af dig som SEAT-ejer. Du får hurtig og effektiv ekspertservice. Vi tager os af alt fra fastprisservicering og vedligeholdelse, til forsikring og udvidede garantier, så du kan fokusere på køreglæden.

SEAT 5+

Hos SEAT elsker vi alle vores biler

Med vores SEAT 5+-serviceeftersyn sikrer du dig, at din SEAT, som er 5 år eller ældre, stadig holdes kørende af originale reservedele med fabriksgaranti - og naturligvis kun bliver gennemgået af uddannede SEAT-teknikere. 

Prismatch

Autoriseret service til uautoriseret pris!

Med SEATs prismatch betaler du ikke mere end højst nødvendigt, når det gælder service og vedligeholdelse af din bil. Tilmed får du et værdifuldt autoriseret stempel i dit servicehæfte og sikrer, at arbejdet udføres af en uddannet SEAT-tekniker.

Serviceabonnementer

Bilplejeeksperter

Tag afsted med ro i sindet med den viden, at din SEAT er passet af dem, der kender din bil bedst. Vi har prisgaranti på alle de vigtigste service- og vedligeholdelsesopgaver. Du kan også vælge et af vores serviceabonnementer, hvor du betaler et fast beløb til dækning af serviceeftersyn og eventuelle reparationer.

Så har du fuldstændig kontrol over dine udgifter, og får ingen ubehagelige overraskelser.

SEAT Forsikring

Hvem er bedre til at forsikre din SEAT, end SEAT selv?

Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på, hvad der er vigtigt. Valg af forsikring skal være enkelt og let - og når du vælger SEAT Forsikring, er det lige hvad det er.

Der er mange fordele forbundet med SEAT forsikring. Er du over 25 år, starter du som elitebilist og hvis du er over 30, og har kørt skadesfrit i de seneste 3 år, kan du vælge et fastprisprodukt. 

SEAT Komplet

Overblik samlet i en komplet løsning

Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en fast månedlig pris. Med SEAT KOMPLET er det nemt at overskue budgettet over din biløkonomi og du undgår ubehagelige overraskelser. 

SEAT Vejhjælp

Vi er her for dig, hver dag, året rundt

Uanset hvor du kører, kan du være sikker på, at SEAT vejhjælp er klar til at hjælpe dig - uanset om det er i tilfælde af havari, ulykke, tyveri eller endda forkert brændstofspåfyldning.

Du er dækket af SEAT vejhjælp i de første to år efter købet af din nye SEAT, og den bliver automatisk fornyet hvert år ved dit årlige serviceeftersyn hos din autoriserede SEAT forhandler, indtil bilens 10. leveår. Så tag af sted og nyd turen, i sikker forvisning om, at der er hjælp til rådighed, 24 timer i døgnet 365 dage om året.