VI TAGER HÅND OM DIN SEAT

SEAT SERVICE

SEAT SERVICE

Til tjeneste

Vi ønsker at du skal nyde hvert minut i din SEAT. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tage os godt af dig som SEAT-ejer. Du får hurtig og effektiv ekspertservice. Vi tager os af alt fra fastpris servicering og vedligeholdelse til forsikring og udvidede garantier, så du kan fokusere på køreglæden.

SEAT Safe

Vi holder dig kørende

Vi holder din SEAT kørende og sørger for den ser fantastisk ud. Når du køber din nye SEAT fra en autoriseret forhandler, får du en 2-års garanti på køretøjet med ubegrænset kilometertal. Derudover er du dækket af tre-års lak garanti og en 12-års rustgaranti mod gennemtæring. Du kan også udvide din toårige garanti med en SEAT Safe aftale, der sikrer din bil i yderligere to år.

Service og Reparationsabonnement

Bilpleje Eksperter

Tag afsted med ro i sindet over at din nye SEAT er passet af dem, der kender din bil bedst. Vi har prisgaranti på alle de vigtigste service- og vedligeholdelsesopgaver. Du kan også vælge at tegne en service- og reparationsaftale, hvor du betaler et fast gebyr til dækning af alle serviceeftersyn og eventuelle reparationer. Så har du fuldstændig kontrol over dine udgifter, og ingen ubehagelige overraskelser.

SEAT Forsikring

Hvem er bedre til at forsikre din SEAT end SEAT Forsikring?

Vi tager os af alt, så du kan fokusere på, hvad der er vigtigt. Valg af forsikring skal være enkel og let - og når du vælger SEAT Forsikring, er det virkelig det. Der er mange fordel forbundet med SEAT forsikring, er du over 25 år starter du som elitebilist og hvis du er over 30 og har kørt skadefri i de seneste 3 år, kan du vælge et fastprisprodukt. 

SEAT Komplet

Overblik samlet i en Komplet Løsning

Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en fast månedlig pris. Med SEAT KOMPLET er det nemt at overskue budgettet over din biløkonomi og du undgår ubehagelige overraskelser med en SEAT Komplet aftale til én fast attraktiv månedlig ydelse.

SEAT Vejhjælp

Vi er her for dig, hver dag, året rundt

Uanset hvor du kører, kan du være sikker på, at SEAT vejhjælp er klar til at hjælpe dig i tilfælde af havari, ulykke, tyveri eller endda forkert brændstofspåfyldning. Du er dækket af SEAT vejhjælp i de første to år efter købet af din nye SEAT og det bliver automatisk fornyet hvert år indtil det 10. år, ved dit årlige serviceeftersyn hos en autoriseret SEAT forhandler. Så tag af sted og nyd turen, i sikker forvisning om, at der er hjælp til rådighed, 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Service- og Reparationsabonnement

TRYGHED

Nu kan du sikre dig mod både kendte og uforudsete udgifter til din SEAT, uanset om du benytter den privat eller erhvervsmæssigt, blot den anvendes til alm. person– eller varetransport. Med et abonnement, der omfatter både serviceeftersyn og reparation, får du lettere ved at overskue dine udgifter til bilen. Du betaler simpelthen et fast beløb én gang om måneden.