ARONA

Fra 177.390 kr.
CO2 udledning fra 129 g/km
Euro NCAP test
Brændstofforbrug op til 20,4 km/l

Den sporty Arona

Arona

SEAT Arona, som vandt årets bil i 2018, er takket være sin kompakte størrelse, flotte crossover-design og moderne teknologi, indenfor bl.a. sikkerhed og opkoblingsmuligheder, den mest byvenlige SUVer blandt SEATs modeller. Ved hjælp af det praktiske ekstraudstyr som f.eks. adaptiv fartpilot, parkeringssensor og blindvinkelsassistent er Arona med garanti den perfekte balance mellem en sportslig følelse og en komfortabel kørsel. Dermed er Arona en SUV til en hver lejlighed, idet den er elegant, praktisk og behagelig i dagligdagen og robust, sportslig og effektiv i weekenden.

Arona

En prisvindende SUV

Vores Arona er en SUV, som er bygget til de dristige, der ikke vil gå ned på design, køreegenskaber og komfort. En avanceret motor med høj performance. Dynamisk! Kraftfuld! Bygget til at du kan erobre verden. Er du klar?/globalassets/modeller/arona/colour_orange3.jpg

Tag kontrol

Teknologi

Er du på toppen? Få teknikken til at matche. Arona byder på trådløs opladning, 8” Touchscreen med Full-Link*, BeatsAudio™*, nøglefri betjening med Heartbeat*, Ambient kabinebelysning og meget mere. 

*(Ekstraudstyr)

  • Trådløs opladning*
  • 8” Navigation system*
  • Heartbeat knap*
  • BeatsAudio™*

Sikre bevægelser

Sikkerhed

Kom nu, vær modig. Den nye SEAT Arona har sikkerhed i højsæde. Frontassist. 6 airbags. Blind Spot Detection*. Rear Cross Alert*. Træthedsovervågning. Så tag din næste rejse med selvtillid og praktiske sikkerhedsassistenter.

*(Ekstraudstyr)

  • Frontassist
  • 6 airbags
  • Blind Spot Detect*
  • Rear Cross Alert*
FR Design
Sportslig - mere sportslig - FR!

SEAT Arona FR udstyrslinjen skabes ved at tage noget sportsligt og tilføje 18” fælge, dobbelte udstødningsrør, en dominerende kølergrill og alcanatara interiør. Og dette er kun begyndelsen – der er masser af unikke design muligheder som du kan vælge imellem. 

Logo detalje

Sæt dit præg

Dobbelt udstødning

Understreg det sportslige

Sportslige fælge

Performance på alle punkter

På toppen

Praktisk og smart

LED forlygter

Lys der bare ser godt ud

XCELLENCE DESIGN
Prikken over iét

Er du ikke bange for at lave et statement? Xcellence udstyrslinjen er til dig som ønsker lidt ekstra af alt det gode. Et komfortabelt og eksklusivt interiør.  Teknologi og assistentsystemer i højsæde. 

Førersæde

Komfortabelt, moderne og ergonomisk

400 liter bagagerum

Plads til alt

X detalje

Mere stil i detaljen

Elegant Interiør

Med rummelighed i højsæde

Tornadolinje

Dynamisk og markant

SEAT Arona

Versioner

Der er en version til alle

Reference

Style

Xcellence

FR

*) Service- og Reparationsabonnement i 3 år/45.000 km (værdi 5.000 kr.). Opsigelsesvarsel for abn. 1 md. til udgangen af en måned (min. 278 kr. i bindingsperioden). 14 dages fortrydelsesret for abonnement. Læs abonnementsvilkår på www.seat.dk/sr. Kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2019.

**) Digitalt Cockpit værdi: 5.000 kr.