ARONA

Fra 169.900 kr.
CO2 udledning 105 g/km
Euro NCAP test
Brændstofforbrug 25,0 km/l

Arona fra kun 169.900 kr.

BREAKING NEWS

Den nye SEAT Arona vil kunne fås fra 169.900 kr. for en 1.0 TSI 95 hk Reference model som byder på masser af udstyr. Blandt meget andet har den nye Arona Reference aircondition, multifunktionsrat, automatisk nødbremseassistent, og 5” touchscreen som standard.

De resterende priser vil blive offentliggjort 6.-7. januar 2018 og Arona har sin officielle Danmarks præmiere 6.-7. januar 2018. Tilmeld dig vores SEAT Arona nyhedsbrev, så vil du blive informeret, når alle priserne er klar. 

Arona

Crossover SUV’en kommer

Byd den nye SEAT Arona velkommen (Introduceres ultimo 2017).
En Crossover som er bygget til de dristige, der ikke vil gå ned på design, køreegenskaber og komfort. En avanceret motor med høj performance. Dynamisk! Kraftfuld! Bygget til at du kan erobre verden. Er du klar?

*Arona introduceres i Danmark ultimo 2017

/globalassets/modeller/arona/colour_orange3.jpg

Tag kontrol

Teknologi

Er du på toppen? Få teknikken til at matche. Arona byder på trådløs opladning, 8” Touchscreen med Full-Link, BeatsAudio™, nøglefri betjening med Heartbeat, Ambient kabinebelysning og meget mere. 

  • Trådløs opladning
  • 8” Navigation system
  • Heartbeat knap
  • BeatsAudio™

Sikre bevægelser

Sikkerhed

Kom nu, vær modig. Den nye SEAT Arona har sikkerhed i højsæde. Frontassist. 6 airbags. Blind Spot Detection. Rear Cross Alert. Træthedsovervågning. Så tag din næste rejse med selvtillid og praktiske sikkerhedsassistenter.

  • Frontassist
  • 6 airbags
  • Blind Spot Detect
  • Rear Cross Alert
FR Design
Sportslig - mere sportslig - FR!

SEAT Arona FR udstyrslinjen skabes ved at tage noget sportsligt og tilføje 18” fælge, dobbelte udstødningsrør, en dominerende kølergrill og alcanatara interiør. Og dette er kun begyndelsen – der er masser af unikke design muligheder som du kan vælge imellem. 

Logo detalje

Sæt dit præg

Dobbelt udstødning

Understreg det sportslige

Sportslige fælge

Performance på alle punkter

På toppen

Praktisk og smart

LED forlygter

Lys der bare ser godt ud

XCELLENCE DESIGN
Prikken over iét

Er du ikke bange for at lave et statement? Xcellence udstyrslinjen er til dig som ønsker lidt ekstra af alt det gode. Et komfortabelt og eksklusivt interiør.  Teknologi og assistentsystemer i højsæde. Kør med stil og ej vejen. 

Førersæde

Komfortabelt, moderne og ergonomisk

400 liter bagagerum

Plads til alt

X detalje

Mere stil i detaljen

Elegant Interiør

Med rummelighed i højsæde

Tornadolinje

Dynamisk og markant