Ibiza

Fra 164.090 kr.
CO2 udledning fra 121 g/km
Brændstofforbrug op til 18,5 km/l

Vores Ibiza priser er taget en tur sydpå

Vores ikoniske SEAT Ibiza har fået et nyt og mere sporty design.
Den femte Ibiza-generation er mere smart, rummelig, komfortabel og mere effektiv end nogensinde før. Samtidig har priserne taget en tur sydpå, og fås nu fra kun 136.490 kr.
SEAT Ibiza er klar til at invitere dig med ud på eventyr.

Teknologi

Dagen er kommet.

Giv dig bare hen til musikken, og skru helt op for din BeatsAudio™-lyd. Og har du en mening, så del den med dit netværk med Full Link-teknologi.

Sikkerhed

Bare rolig, vi har styr på det.

Din og familiens sikkerhed har højeste prioritet, så hvorfor ikke gøre den mindre besværlig? Intuitive sikkerhedssystemer som adaptiv fartpilot, frontassistent og træthedsregistrering betyder, at du kan slappe af og nyde turen i din Ibiza. 

FR Galleri

Livet er ikke en tilskuersport.

Sæt dit eget tempo i den endnu mere sporty SEAT Ibiza FR version. 

Den mest sporty Ibiza nogensinde

Den sporty Ibiza er spækket med udstyr - blandt andet front assist, automatisk nødbremse, dæktryksovervågning og automatisk lygtetænding. Desuden kan du suse afsted til din yndlingsmusik med det indbyggede Media System med touchscreen.
Med 5 stjerner i NCAP er sikkerheden i top - og prisen i bund. 

Tilbehør

Personligt præg

Nogle gange er det på sin plads at markere sig her i tilværelsen.
At slå tonen an og sætte sine spor. Hvad enten det handler om skræddersyede sideskørter eller de mange farvemuligheder, så byder SEAT Ibiza på en bred vifte af muligheder, der giver dig mulighed for at skinne igennem.