Ibiza

Fra 169.990 kr.
CO2 udledning fra 117 g/km
Brændstofforbrug op til 19,6 km/l

Design

Prisvindende design

SEAT Ibiza er designet til eventyr i byen. Den har alt, hvad du behøver for at nyde byen – som f.eks. en aerodynamisk effektiv form, der bringer dig længere og hurtigere frem med mindre brændstof, samt forbedret sikkerhed og stabilitet, så du kan være ekstra tryg.

Teknologi

Dagen er kommet

Giv dig bare hen til musikken, og skru helt op for din BeatsAudio™-lyd. Og har du en mening, så del den med dit netværk med Full Link-teknologi.

Sikkerhed

Bare rolig, vi har styr på det

Din og familiens sikkerhed har højeste prioritet, så hvorfor ikke gøre den mindre besværlig? Intuitive sikkerhedssystemer som adaptiv fartpilot, frontassistent og træthedsregistrering betyder, at du kan slappe af og nyde turen i din Ibiza. 

FR Galleri

Livet er ikke en tilskuersport

Sæt dit eget tempo i den endnu mere sporty SEAT Ibiza FR version. 

Den mest sporty Ibiza nogensinde

Den sporty Ibiza er spækket med udstyr - blandt andet front assist, automatisk nødbremse, dæktryksovervågning og automatisk lygtetænding. Desuden kan du suse afsted til din yndlingsmusik med det indbyggede Media System med touchscreen.
Med 5 stjerner i NCAP er sikkerheden i top - og prisen i bund. 

Tilbehør

Personligt præg

Nogle gange er det på sin plads at markere sig her i tilværelsen.
At slå tonen an og sætte sine spor. Hvad enten det handler om skræddersyede sideskørter eller de mange farvemuligheder, så byder SEAT Ibiza på en bred vifte af muligheder, der giver dig mulighed for at skinne igennem.